ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Άργους Μυκηνών: “Ας βοηθήσουμε τις οικογένειες που έχουν ανάγκη”

«Ας βοηθήσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα τις οικογένειες του Δήμου μας που έχουν ανάγκη»

Εμείς, οι άνθρωποι του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Άργους-Μυκηνών, λαμβάνουμε καθημερινά εκατοντάδες τηλεφωνήματα από οικογένειες με μικρά παιδιά που δεν μπορούν να επιβιώσουν καθώς τους λείπουν τα απολύτως απαραίτητα.
Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης εκλείπουν καθημερινά από κάποια νοικοκυριά συνδημοτών μας και το σημαντικότερο είναι ότι αυτές τις καταστάσεις τις βιώνουν και μικρά παιδιά. Καθημερινά διαπιστώνεται ότι ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη τη στήριξή μας ενώ 1 στα 5 παιδιά ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, είναι επιτακτική η ανάγκη, να βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε, να χαρίσουμε σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειες τους λίγες μέρες χαράς προσφέροντας τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια.
Καλούμαστε όλοι, απλοί πολίτες, επιχειρήσεις, παραγωγοί, αυτές τις ώρες της δοκιμασίας, να δείξουμε την αγάπη, τη συμπάθεια και την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας που διέρχονται δύσκολες ώρες. Μην γυρίσουμε την πλάτη αυτές τις άγιες μέρες στα μικρά παιδιά που γι’ αυτά τα Χριστούγεννα είναι στιγμές που θα μείνουν για πάντα στην ψυχή τους.
Παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκριση σας. Η οποιαδήποτε προσφορά σας μπορεί να γίνει έως και τις 18 Δεκεμβρίου ώστε να ολοκληρωθεί η διανομή των προϊόντων πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων στις 22 και 23 Δεκεμβρίου.
Μαζεύουμε
Κρέας
Λάδι
Γλυκά
Παιχνίδια
170 οικογένειες συντοπιτών μας έχουν ανάγκη!
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972012205 κα Ζαφειροπούλου

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!