ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της “Ναυτικής Ναυπλιάδας 2022”

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Οι εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2022» που ξεκίνησαν στο Ναύπλιο το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Αυγούστου για να δώσουν χρώμα στην πόλη με όμορφες καλοκαιρινές πινελιές, κορυφώνονται σήμερα με την τελετή Λήξης της Ναυπλιάδας 2022.
Οι φετινές εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Δήμο Ναυπλιέων, το ΔΟΠΠΑΤ, τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης” και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η «ΝΑΥΤΙΚΗ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑ 2022» που έγινε θεσμός για την πόλη του Ναυπλίου στο φετινό της πρόγραμμα περιλάμβανε ένα πλήθος πολιτιστικών, μουσικών, ψυχαγωγικών και ναυτικών εκδηλώσεων με κάποιες από αυτές να αναβάλλονται λόγω των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν και θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες που θα γνωστοποιηθούν με σχετικές ανακοινώσεις.
Ο Δήμος Ναυπλιέων σε μια διαρκή προσπάθεια ενίσχυσης και τόνωσης της τοπικής οικονομίας διοργανώνει δράσεις με εξωστρεφές περιεχόμενο και προστιθέμενη τουριστική αξία για τον τόπο μας που προάγουν παράλληλα την πολιτιστική φυσιογνωμία και την ιστορική διαδρομή της πόλης του Ναυπλίου.
Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
Σάββατο 27.08.2022
Χώρος λιμανιού «Π» | Ώρα 20:30
Τελετή Λήξης της Ναυπλιάδας – Τιμή στους ανθρώπους της θάλασσας. Περιδιάβαση στους δρόμους της πόλης των “Τραγουδιστάδων τση Ζάκυθος“, με επτανησιακά τραγούδια. Ρίψη στεφάνου από τον Λιμενάρχη Ναυπλίου, τιμώντας τη θάλασσα του Αργολικού. Χαιρετισμοί επισήμων.
Η “βαρκαρόλα” θα πλεύσει με συνοδεία τις φωτισμένες βάρκες των αλιέων μας και επιβάτες τους Ζακυνθινούς! Βεγγαλικά θα φωτίσουν τον αναπλιώτικο ουράνιο θόλο.
Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, ώρα 20.30
«Ελένη» του Γιάννη Ρίτσου. Θεατρικό μονόπρακτο με την Βερονίκη Αργέντζη στον ομώνυμο ρόλο. Σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώτη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;