Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Κορωνοϊός: Νέα κρούσματα σε Άργος και Δαλαμανάρα – Έκλεισαν τμήματα σε δημοτικά σχολεία

Τα νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσει τμήμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους και μίας τάξης στο Δημοτικό Σχολείο Δαλαμανάρας.

Με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Κατερίνας Δουράνου, ύστερα από γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η λειτουργία ενός τμήματος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους και μίας τάξης στο Δημοτικό Σχολείο Δαλαμανάρας, από σήμερα 13/02/2021 και για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων Covid 19.

ΔΕΙΤΕ:  Τάσος Λάμπρου: «Η πολιτική συμμετοχή και η μάχη των ιδεών»

Σύμφωνα με την επικοινωνία της υπηρεσίας με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, έχει ενημερωθεί η αρμόδια Σχολική Επιτροπή για τον προγραμματισμό απολύμανσης.

ΔΕΙΤΕ:  Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απολαμβάνει τις βουτιές της στο Πόρτο Χέλι (Pics)

Οι οικογένειες των μαθητών, μαθητριών θα ειδοποιηθούν μέσω των σχολείων τους για τη διαδικασία ιχνηλάτησης και για το πρόγραμμα της τηλεκπαίδευσης, η οποία πραγματοποιείται πρωινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ:  Κιβέρι, ένας ιδανικός προορισμός διακοπών!

Η κα Δουράνου κάνει έκκληση να ακολουθούμε τις οδηγίες πρόληψης και διαχείρισης κρουσμάτων, σύμφωνα με τα υγειονομικά Πρωτόκολλα, που μας έχουν κοινοποιηθεί και να ενημερώνουμε άμεσα τη σχολική μας μονάδα σε περίπτωση που μέλος της οικογένειάς μας νοσεί από Covid 19.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!