ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κουτσοπόδι: Δυνατές μεταγραφές ο ΠΑΟΚ – Κουτσοδήμος, Μουζακιώτης και Αποστόλου

Τρεις παίκτες που έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Όπως γράψαμε πριν λίγες ημέρες, ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου επανήλθε φέτος στην Α’ Κατηγορία και με ένα καλό σύνολο παικτών και τον Θανάση Τσιρόπουλο στον πάγκο, θα είναι μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.
Η ομάδα χτίζεται και μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι συνεχίζουν οι Άγγελος Μακρής, Μιχάλης Καπαρέλος, Παναγιώτης Ντεβές, Γιώργος Ρέσκος, Σταύρος Βηλος και Χαράλαμπος Μακρής, που βοήθησαν στην περσινή άνοδο, ενώ ανακοινώθηκαν νέες μεταγραφές.
Πρόκειται για τους Άγγελο Κομπόση -μεταγραφή που την είχατε μάθει από το Argolida Planet πριν ανακοινωθεί- Σταύρο Μπούρη, Κώστα Καζά, Τάσο Καλογερόπουλο, Κώστα Μαρούση, Τάσο Μπλάτσο και Γιάννη Νάσση.
Τρεις ακόμα παίκτες ανακοινώθηκαν στο Κουτσοπόδι και πρόκειται για τους Κώστα Μουζακιώτη, Δημήτρη Κουτσοδήμο και Θανάση Αποστόλου.
Και οι τρεις είναι καλοί και έμπειροι και έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο. Επιστρέφουν για να ενισχύσουν τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!