ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κουφοντίνας: Σταματά την απεργία πείνας ο εκτελεστής της 17Ν – Τι δήλωσε για οικογένεια Μητσοτάκη και διαδηλωτές

Τα αιτήματά του πάντως δεν ικανοποιήθηκαν…

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς ο τρομοκράτης της «17Ν» σταματά την απεργία πείνας, βλέποντας τα αιτήματά του να μην ικανοποιούνται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο ίδιος, αφού πρώτα χρειάστηκε να σταματήσει με την κατάσταση της υγείας του να έχει έρθει στο «κόκκινο», μίλησε για όσα άσχημα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, αποθεώνοντας την κατάσταση και ρίχνοντας «κεραυνούς» στην κυβέρνηση και, συγκεκριμένα, την οικογένεια Μητσοτάκη.

ΔΕΙΤΕ:  Ρεβεγιόν στα μπουζούκια: Τα φθηνότερα και τα ακριβότερα σχήματα στις πίστες της Αθήνας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Η ανακοίνωση για το τέλος της απεργίας πείνας

«Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας» σημειώνει ο Κουφοντίνας.

«Η Αλληλεγγύη είναι η ζωτική συνθήκη που μας ενώνει στους αγώνες. Ευχαριστώ τους φίλους και συντρόφους που στάθηκαν αλληλέγγυοι. Ευχαριστώ όλους τους προοδευτικούς ανθρώπους για την συμπαράστασή τους, που δεν ήταν συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο, αλλά σε μια στιγμή αγώνα, απέναντι σε μια απάνθρωπη εξουσία .

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση που δείξανε ότι υπάρχουν ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις που αντιστέκονται στην αυθαιρεσία, τη βία και τον αυταρχισμό. Κι αυτό αποτελεί μια νέα ελπίδα.

Η οικογένεια που κυβερνά απόδειξε πόσο αδίστακτη είναι στον εξευτελισμό των νόμων και του Συντάγματος, στην διαχείριση της δικαιοσύνης. Τους τα χαρίζω. Τους κρίνει ο κόσμος που κατεβαίνει στους δρόμους. Αυτό που γίνεται εκεί έξω είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μπροστά στη δύναμη αυτών των αγώνων, δηλώνω απ’ τη μεριά μου ότι με την καρδιά και το μυαλό είμαι κι εγώ εκεί, ανάμεσά σας».

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!