Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Κρούσματα σε μαθητές και καθηγητές στην Ερμιονίδα. Κλείστε τα όλα λέει ο Δήμαρχος

Να κλείσουν όλα τα σχολεία του Δήμου ζήτησε ο Γεωργόπουλος μετά τα κρούσματα σε μαθητές εκπαιδευτικό προσωπικό στην περιοχή.

Επιστολή στους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας απέστειλε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος με αίτημα την αναστολή προσωρινά της λειτουργίας δια ζώσης των σχολικών μονάδων στον Δήμο λόγω των κρουσμάτων που έχουν παρουσιαστεί.

ΔΕΙΤΕ:  #Giveaway! Τα ονόματα των νικητών που κερδίζουν τα ποτά στο μεγάλο πανηγύρι στο Μάνεση Μιδέας

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Γεωργόπουλου:

“Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει αποδέκτες έντονης ανησυχίας γονέων και κηδεμόνων, σχετικά με την έκταση των κρουσμάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς έχουν διαπιστωθεί κάποια θετικά κρούσματα σε μαθητές και σε εκπαιδευτικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αναμένονται αποτελέσματα των άμεσων επαφών κάποιων μαθητών και καθηγητών, τα δείγματα των οποίων θα ληφθούν σήμερα.

Στο μεσοδιάστημα μέχρι την λήψη των αποτελεσμάτων των test υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω μετάδοσης του ιού.

Όπως μπορεί να γίνει κατανοητό επικρατεί μία σύγχυση και πολλοί γονείς επιλέγουν να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, φοβούμενοι τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπολειτουργούν τα σχολεία και να δημιουργούνται κενά.

Σας ζητώ, για την τρέχουσα εβδομάδα και μέχρι να έχουμε μία διαμορφωμένη εικόνα σε σχέση με τα κρούσματα στις σχολικές μονάδες, να εξετάσετε το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν τα σχολεία με τηλεκπαίδευση.”

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!