Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Κρούσμα κορωνοϊού στο Γηροκομείο Ναυπλίου. Νοσηλεύεται γυναίκα στο Νοσοκομείο της πόλης

Σύμφωνα τη διοίκηση του Γηροκομείου Ναυπλίου, βρέθηκε φιλοξενούμενη γυναίκα θετική στον κορωνοϊό.

Η ηλικιωμένη εισήχθη στο ίδρυμα το βράδυ της Παρασκευής 5/2/2021, εξερχομένη από το Γενικό Νοσοκομείο Άργους. Ενημερώθηκε άμεσα το συγγενικό της περιβάλλον που βρίσκεται μόνιμα στο εξωτερικό.

Είχε υποβληθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους σε τεστ covid19 και είχε βρεθεί αρνητική στις 1/2/2021. Εισήλθε απύρετη και ασυμπτωματική στο ίδρυμα και τοποθετήθηκε προληπτικά σε μονόκλινο δωμάτιο.

ΔΕΙΤΕ:  Αργολίδα: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα στη θάλασσα!

Την Πέμπτη 11/2/2021 το βράδυ η διοίκηση του Γηροκομείου από τη νοσηλεύτρια της βάρδιας, ότι η γυναίκα ανέβασε πυρετό.

Άμεσα ενημερώθηκε και κινητοποιήθηκε ο Γιατρός του ιδρύματος κος Κριτσέλης, ο ΕΟΔΥ και το ΕΚΑΒ. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε rapid τεστ που ήταν θετικό και στη συνεχεία διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ναύπλιου, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

ΔΕΙΤΕ:  InstaPlanet: 30 γυναίκες που ήρθαν στο Ναύπλιο και τράβηξαν όλα τα βλέμματα! (Pics)

Άμεσα απολυμάνθηκαν σχολαστικά όλοι οι χώροι του ιδρύματος από εξειδικευμένο συνεργείο και τέθηκαν σε εφαρμογή όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, για την αποφυγή διασποράς και την προστασία τροφίμων και εργαζομένων.

Διενεργήθηκαν διαγνωστικά PCR TEST σε τροφίμους και προσωπικό και μέχρι αυτή τη στιγμή όλοι οι τρόφιμοι καθώς και το προσωπικό είναι απύρετοι και απολύτως υγιείς.

ΔΕΙΤΕ:  Πού χρησιμεύουν οι νέοι κάδοι που τοποθετήθηκαν σε 10 σημεία του Δήμου Άργους

Συμπληρωματικά δε, η διοίκηση μας ενημέρωσε ότι ο τακτικός έλεγχος που διενεργείται κάθε Δευτέρα με rapid test έναντι covid19 για εργαζόμενους και τροφίμους συνεχίζεται κανονικά, ανέφερε ότι το γηροκομείο Ναύπλιου συνεχίζει να λειτούργει με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας τόσο για τους τροφίμους όσο και για τους εργαζόμενους και συμπλήρωσε πως για ότι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!