Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Κρυφή δημοσκόπηση: Η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ που βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Τι δείχνουν οι τάσεις των κρυφών δημοσκοπήσεων

Πλησιάζοντας στο τέλος της χρονιάς ετοιμαζόμαστε να μπούμε στο 2023, χρονιά βουλευτικών εκλογών με τη χώρα να διανύει μία παρατεταμένη περίοδο σκανδάλων εντός και εκτός συνόρων, ακρίβειας και μπροστά της έχει έναν χειμώνα με υγειονομική αβεβαιότητα.
Η Νέα Δημοκρατία σε επίπεδο επισήμων δημοσκοπήσεων που έχουν γίνει για λογαριασμό φιλοκυβερνητικών Μέσων, φαίνεται να προηγείται με 9 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, χωρίς να έχουν καταγραφεί όμως τάσεις μετά τα τελευταία γεγονότα των συλλήψεων και αφαίρεσης της βουλευτικής ασυλίας ευρωβουλευτών.
Σε κρυφή δημοσκόπηση, στην οποία αναφέρεται δημοσίευμα του Ποντικιού, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ, με 5 όμως μόνο μονάδες και την αξιωματική αντιπολίτευση προοπτικά να αγγίζει το 30%.
Κυριάκος Πιερρακάκης και Έφη Αχτσιόγλου εισπράττουν τη μεγαλύτερη αποδοχή από τα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα.
Η παράσταση νίκης παραμένει σταθερά υπέρ της Νέας Δημοκρατίας για οποιαδήποτε από τις δύο Κυριακές των εκλογών.
Από την άλλη τρίτο κόμμα εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ με ταβάνι όμως να έχει το 12%, όχι ποσοστά που έφταναν και ξεπερνούσαν το 15% των πρώτων ημερών προεδρίας του Νίκου Ανδρουλάκη.
ΔΕΙΤΕ:  Βασίλης Σιδέρης: «Καλή επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες!»

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!