ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κωστούρος για διακοπές ρεύματος: Οι διαμαρτυρίες όλων είναι κάτι παραπάνω από δίκαιες


Ο προορισμός Ναύπλιο είναι πλέον αποδεκτό από όλους ότι βρίσκεται πολύ ψηλά αν όχι στην κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών.
Αν και βιώνουμε μία δύσκολη περίοδο για την κοινωνία (υγειονομικά – ενεργειακά – οικονομικά) ο Δήμος μας αποτελεί μία περιοχή που όχι μόνο είναι τόπος να ζούμε και να δημιουργούμε αλλά και να επιχειρούμε.
Η απρόσκοπτη ενεργειακή τροφοδοσία είναι απαραίτητη και αδιαπραγμάτευτη. Οι διακοπές ηλεκτροδότησης σε ώρες και ημέρες μεγάλης κίνησης και επισκεψιμότητας δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες οι οποίοι από τη μία αναγκάζονται να διακόψουν τη λειτουργία τους ενώ θα πρέπει να πληρώσουν τους ιδιαίτερα υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος και από την άλλη αφήνουν τον προορισμό Ναύπλιο απροστάτευτο με την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται οι πολίτες και οι επισκέπτες.
Οι διαμαρτυρίες όλων είναι κάτι παραπάνω από δίκαιες.
Είμαι βέβαιος ότι οι αρμόδιοι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να θωρακίσουν ενεργειακά το Δήμο μας έτσι ώστε τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν.
Δημήτρης Κωστούρος
Δημαρχος Ναυπλιέων

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!