ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Κόσμημα» η παιδική χαρά στους Μύλους -«Φρεσκάρισμα» και στα γήπεδα! (Pics)

Σημαντικές οι παρεμβάσεις του Δήμου!

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας αναβάθμισης του Δήμου Άργους Μυκηνών, οι εργασίες για την ανακαίνιση των παιδικών χαρών και των γηπέδων τένις και μπάσκετ στους Μύλους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ένας φρέσκος αέρας έχει αρχίσει να πνέει στην παιδική χαρά των Μύλων στο Δήμο Άργους Μυκηνών, καθώς εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης βρίσκονται σε εξέλιξη. Με καινούρια όργανα και ανακαίνιση των γηπέδων τένις και μπάσκετ, η χαρά του παιχνιδιού και η ασφάλεια των μικρών της πόλης παίρνουν προτεραιότητα.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει δεσμευτεί για την πλήρη ανακατασκευή της χαράς, ενισχύοντας την προσπάθεια να προσφέρει υψηλής ποιότητας χώρους αναψυχής για τα παιδιά της περιοχής. Οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, αναδεικνύοντας τη δημοτική αρχή σε έναν ενεργό συντελεστή της καθημερινότητας των κατοίκων.

Αλλά η παρέμβαση δεν σταματά εδώ. Όπως δήλωσε ο Δήμος, το πρόγραμμα αναβάθμισης παιδικών χαρών βρίσκεται σε εξέλιξη και θα επεκταθεί στις υπόλοιπες κοινότητες.
Η συνέχιση της προσπάθειας αυτής στοχεύει στην κατασκευή υποδομών υψηλής ποιότητας που θα ενισχύσουν την καθημερινή ζωή των νέων κατοίκων της πόλης και των οικογενειών τους.

Είναι σαφές ότι η διαμόρφωση ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος για το παιχνίδι και την αναψυχή των παιδιών αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για τον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Από την πλευρά τους, οι κάτοικοι της περιοχής περιμένουν με ανυπομονησία την ολοκλήρωση των εργασιών και την έναρξη λειτουργίας των αναβαθμισμένων παιδικών χαρών και γηπέδων. Με την ανανέωση αυτή, οι Μύλοι αναμένεται να γίνουν πόλος έλξης για τις οικογένειες, ενώ ταυτόχρονα θα αυξηθεί η αισθητική και η ποιότητα ζωής στην περιοχή.
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!