Εμπλοκή γνωστού τραγουδιστή στο κύκλωμα ναρκωτικών της Αργολίδας
Ο διάλογος που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ και η σύλληψη
Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένας πρώην τραγουδιστής, γνωστός στο ευρύ κοινό από ντουέτο με πασίγνωστη τραγουδίστρια, φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές κοκαΐνης στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με έδρα την Αργολίδα και δράση στην Αττική και τη Λάρισα.
Ο τραγουδιστής –με τα αρχικά Κ.Π. και καταγωγή από τη Δυτική Αττική– αναζητήθηκε από τις αρχές στο σπίτι του, ωστόσο συνελήφθη τελικά στη Λάρισα, έχοντας στην κατοχή του 27.000 ευρώ.

Ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. κατέγραψε διάλογο μεταξύ του πρώην τραγουδιστή και φερόμενου ως αρχηγού:
Πρώην τραγουδιστής: Σε κάνα δεκαριά μέρες. Φέρνει κάποιος χαλιά, ένας φίλος μου. Θα πάθεις σοκ.
Κατηγορούμενος: Ποιος θα τα πάρει τα χαλιά; Πρέπει να τα πας σε εμπόρους και τέτοια αυτά.
Πρώην τραγουδιστής : Τι μαλ…ας που είσαι ρε π…η μου
Κατηγορούμενος: Αααα, ναι, εντάξει, ναι… Για πες μου τιμή.
Πρώην τραγουδιστής : Δεν ξέρω ακόμα, σε 10 μέρες θα σου πω.

Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με έναν περιοριστικό όρο, ενώ ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε:
«Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι όχι μόνο δεν είχε σχέση με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αλλά το ένα και μοναδικό τηλέφωνο που τον εμπλέκουν συν τα οποιαδήποτε χρηματικά ποσά που βρέθηκαν, ήταν άκρως αιτιολογημένα».

Η υπόθεση συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά, με νέα ονόματα και αποκαλύψεις να προστίθενται στη δικογραφία, που αναμένεται να ξεπεράσει τους 100 κατηγορούμενους.
Αστυνομικά Νέα:
- Συλλήψεις στην Αργολίδα για απόπειρα ανθρωποκτονίας
- Έψαχναν τον ληστή στο Ναύπλιο και τελικά τον βρήκαν 450 χιλιόμετρα πιο πέρα!
- Βούταγε μέχρι που τον βούτηξαν! 18χρονος κλέφτης στο Κρανίδι βρήκε άσχημο μπελά
- Ναύπλιο: Το βίντεο του έφερε μπελάδες! Ήθελε να κάνει τον… κάμεραμαν και τελικά το πλήρωσε ακριβά
- Τι να μας κάνουν μόνο 9 άτομα; Στέλνουν αστυνομικούς στην Αργολίδα και πάλι όμως δεν είναι αρκετοί…
- Φορέστε κράνος! Στην Αργολίδα γράφουν παντού και το πρόστιμο τσούζει… Καλό και το μαλλί αλλά πρώτη η ζωή!


















































