ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κ. Μάκαρης: «Δεν συνηθίζω να εκφράζομαι με λόγια, προτιμώ τα έργα!»

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες,
Δεν συνηθίζω να εκφράζομαι με λόγια, ιδίως όταν αυτά αφορούν το άτομό μου, προτιμώ τα έργα. Επιλέγω όμως με την ανάρτηση αυτή να σας μιλήσω για τους βασικούς πυλώνες, τις αρχές και τις αξίες που θα διέπουν την Διοίκηση του Δήμου Ναυπλιέων, με την Νέα Εποχή στο τιμόνι της.
Εμπειρία και αφοσίωση: Ως Νέα Εποχή, διαθέτουμε εμπειρία στην διοίκηση, την οργάνωση και την βελτίωση υποδομών για την άριστη εξυπηρέτηση του πολίτη και την υλοποίηση & διαχείριση έργων.
Ακροάσεις και διαλλακτικότητα: Σκοπεύουμε, όπως κάνουμε ήδη, να ακούμε. Το μέλλον της κοινότητάς μας εξαρτάται από τις ανάγκες και τις απόψεις των πολιτών. Η διοργάνωση ανοιχτών συναντήσεων, ακροάσεων και διαλόγου με στόχο να συμμετάσχετε και εσείς στη λήψη αποφάσεων που αφορούν την κοινότητά μας, είναι βασική προτεραιότητα.
Ανάπτυξη και βιώσιμος προγραμματισμός: Θα επιδιώξω την ορθολογική ανάπτυξη της περιοχής μας, διατηρώντας παράλληλα τον σεβασμό προς το περιβάλλον και τον πολιτισμό μας. Βασικοί άξονες της προγραμματικής μας προσέγγισης είναι ο βιώσιμος προγραμματισμός, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.
Διαφάνεια και ευθύνη: Θα διασφαλίσω την απόλυτη διαφάνεια στις δράσεις μας ως Δημοτική Αρχή. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με βάση τα βέλτιστα συμφέροντα της κοινότητάς μας καθώς είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι και εναρμονισμένοι στην εκπλήρωση των δεσμεύσεών μας.
Μαζί, μπορούμε να κάνουμε την τοπική μας κοινότητα ακόμη καλύτερη. Άλλωστε… Ο τόπος μας έδειξε το δρόμο!
Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και για την εμπιστοσύνη σας.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!