ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κ. Μάκαρης: «Μέχρις εδώ κ. Κωστούρο. Δεν θα επιτρέψουμε να κάνετε το Ναύπλιο σκουπιδόπολη»

Οι Δημότες αγανακτούν, τα ανεξάρτητα ΜΜΕ γράφουν και ξαναγράφουν αλλά εσείς «αγρόν αγοράζετε» και με στημένες συνεντεύξεις λέτε ανενδοίαστα ψέματα στον κόσμο. Συσσωρεύετε σκουπίδια παντού και η κατάσταση χειροτερεύει από τότε που με δική σας απόφαση κρατήσατε την αρμοδιότητα της καθαριότητας για τον εαυτό σας.
Αποκαλύψαμε την παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών στην σφραγισμένη χωματερή της Καραθώνας, που γινόταν με δική σας εντολή. Φέραμε ντοκουμέντα στο φως για τη δημιουργία άλλης παράνομης χωματερής στα Λευκάκια. Με βίντεο, φωτογραφίες και δηλώσεις, σας υποχρεώσαμε να σταματήσετε να πετάτε σκουπίδια από διπλανά χωριά στην είσοδο του Τολό, σε ιδιωτικό οικόπεδο επί του Περιφερειακού που το είχατε μετατρέψει σε χωματερή μεγάλου μεγέθους.
Ανεχτήκαμε τα πολιτικά σας σκουπίδια για χάρη της φήμης του Ναυπλίου και του συμφέροντος των επιχειρηματιών. Δε θα σας αφήσουμε όμως να μετατρέψετε τις γειτονιές και τα χωριά του Δήμου σε παράνομες χωματερές που αποτελούν κίνδυνο ανάφλεξης πυρκαγιάς και μετάδοσης μολυσματικών νόσων.
Φτάσατε στο σημείο, χωρίς ντροπή και ίχνος υπευθυνότητας να κάνετε, παρανόμως, μόνιμη χωματερή προσωρινής μεταφόρτωσης ακριβώς εν επαφή με το Πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής όπου κάθονται επί ώρες τα μικρών ηλικιών παιδιά μας.
Η Πολιτεία ασχολείται ήδη με όσα αποκαλύφθηκαν για έξοδα ανταλλακτικών και λιπαντικών σε αυτοκίνητα του δήμου παροπλισμένα εδώ και χρόνια, τα ασφάλιστρα των οποίων συνεχίζετε μέχρι σήμερα να πληρώνετε (γιατί άραγε); Φορτώσατε υπέρμετρα έξοδα στους δημότες με αυξήσεις των δημοτικών τελών κατά 90% μέσα σε δύο χρόνια για να καλυφθούν τα εκατομμύρια που πληρώνετε στον εργολάβο που υπογράψατε τη σύμβαση περισυλλογής των απορριμμάτων της πόλης. Παρ’ όλα αυτά, το Ναύπλιο απέκτησε τη φήμη του μπαταχτσή αφού, εκτός από τα εκατομμύρια για το βιολογικό φτάσατε να χρωστάμε και 1.500.000 στον ΦΟΔΣΑ, λόγω μη πληρωμής του κόστους διαχείρισης στο Σταθμό Μεταφόρτωσης στα Κιόσκια.
Ακόμα και το αδειοδοτημένο Πράσινο Σημείο μετατρέψατε σε χωματερή όπου εγκαταλείπετε –παράνομα- σκουπίδια και αντικείμενα, δημιουργώντας εστία κινδύνου στα όρια της πόλης και δίπλα από τις Δικαστικές Φυλακές.
Φτάνει πια, κ. Δημήτρη Κωστούρο. Μέχρις εδώ! Δεν θα επιτρέψουμε να κάνετε το Δήμο των παιδιών μας σκουπιδόπολη. Ο Ναυπλιακός Λαός θα σας το αποδείξει στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Κωνσταντίνος Μάκαρης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων
Επί κεφαλής συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!