ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Λυγουριό | Εργασίες στεγανοποίησης στο κλειστό γυμναστήριο

Από τα μεγαλύτερα διαχρονικά προβλήματα του κλειστού γυμναστηρίου στο Λυγουριό ήταν η εισροή νερού σε διάφορα σημεία της εγκατάστασης.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης ανέφερε: “Μετά από αρκετό ψάξιμο και διάφορες τεχνικές εκτιμήσεις καταλήξαμε και προβαίνουμε σε αντικατάσταση 30 μέτρων υδρορροής με μεγαλύτερη διατομή και σωστή κλίση, στοκάρισμα και τοποθέτηση βουτυλικής ταινίας στα ανοίγματα του κτιρίου (πόρτες- παράθυρα) και στα δοκάρια που προεξέχουν του κτιρίου, κάλυψη και στεγανοποίηση των αρμών των πάνελ της στέγης, των βιδών συγκράτησης καθώς και επιδιόρθωση προβλημάτων στην απορροή των ομβρίων υδάτων στη βορεινή πλευρά του κτιρίου!
Η συνεχής αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων ήταν και είναι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής!
Με προγραμματισμό και συνέργειες προχωράμε κάθε χρόνο σε νέους εκσυγχρονισμούς καθώς μόνο έτσι ένας τόπος μπορεί να γίνει τόπος να ζεις.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;