ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Λυμπέρης σε Κικίλια & Νίκα: «Είναι έργο Τατούλη η Μαρίνα του Ναυπλίου»

Αντώνης Λυμπέρης για τη Μαρίνα του Ναυπλίου: «Κύριε Κικίλια & Κύριε Νίκα το χειροκρότημα σας ανήκει στον Πέτρο Τατούλη και στους συνεργάτες του»!
Το πανηγυρικό κλίμα το οποίο δημιούργησε ο κ.Νίκας για την υπογραφή της σύμβασης ΣΔΙΤ της Μαρίνας του Ναυπλίου δεν μπορεί να παραπλανήσει τους πολίτες της Αργολίδας και του Ναυπλίου, οι οποίοι γνωρίζουν ότι αυτό το σημαντικό έργο φέρει ακέραια τη σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη.
Στην Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη το έργο ωρίμασε μελετητικά, σχεδιάστηκε, εντάχθηκε στα μεγάλα έργα ΣΔΙΤ της Χώρας και δημοπρατήθηκε.
Η υπογραφή της σύμβασης είναι καθαρά μια διοικητική πράξη που υπογράφει ο κ.Νίκας χωρίς ο ίδιος να έχει την οποιαδήποτε συμμετοχή στην υλοποίηση αυτού του έργου αφού όταν ανέλαβε τη διοίκηση της Πελοποννήσου το έργο ήδη είχε δημοπρατηθεί.
Δεν είναι πρώτη φορά βέβαια που ο κ.Νίκας επιστρατεύει το λαϊκισμό και την προπαγάνδα παραποιώντας την αλήθεια σχετικά με τα έργα της θητείας του Πέτρου Τατούλη.
Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Το μόνο που θα ήθελα να πω στον κ.Νίκα και στον Υπουργό Τουρισμού βλέποντας τους να χειροκροτούν, είναι ότι το χειροκρότημα τους ανήκει αποκλειστικά στον Πέτρο Τατούλη και στους συνεργάτες του.
Αντώνης Λυμπέρης
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;