Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σας σε 60 δευτερόλεπτα! Κι όμως, γίνεται…

Κι όμως, μπορείτε να έχετε έτοιμο ένα πιάτο μακαρόνια σε μόλις ένα λεπτό. Το μυστικό κρύβεται στην ενυδάτωση των μακαρονιών.

Ποιος να σας το έλεγε πως υπάρχει μέθοδος με την οποία θα μπορείτε να έχετε έτοιμα, βρασμένα τα μακαρόνια σας σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Κι όμως, υπάρχει και εμείς είμαστε εδώ για να σας την μεταφέρουμε.
Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να στέκεστε για 8-11 λεπτά πάνω από το ζεστό μάτι της κουζίνας προκειμένου να ετοιμάσετε μια μακαρονάδα της τελευταίας στιγμής. Δείτε πώς μπορείτε να επισπεύσετε τη διαδικασία και να τα έχετε όλα έτοιμα σε 1 λεπτό.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε ένα κατσαρολάκι με κρύο νερό και να ρίξετε μέσα τα μακαρόνια σας. Αφήστε τα εκεί για 1 ώρα ενώ ξεκουράζεστε, χαλαρώνετε, γυμνάζεστε (είναι μια καλή ευκαιρία να γυμναστείτε πριν το φαγητό) ή κάνετε ένα ζεστό ντους.

Βάζοντας τα μακαρόνια σας να μουλιάσουν για 1 ώρα σε κρύο νερό, μετά θα χρειαστούν βράσιμο μόνο 1 λεπτό. Έτσι θα κάνετε και οικονομία στο ρεύμα.

Όταν είστε έτοιμοι για το δείπνο, απλά βάλτε νερό και αλάτι σε μια κατσαρόλα να βράσει και ρίξτε μέσα τα μακαρόνια σας. Αφήστε τα για ένα λεπτό και είναι πανέτοιμα.
Ενυδατώνοντας τα μακαρόνια σας από πριν τα βοηθάτε να γίνουν πολύ πιο γρήγορα όταν έρθει η ώρα του μαγειρέματος. Όσο από γεύση… είναι ακριβώς η ίδια!

Πηγή


 

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!