ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μαζική συμμετοχή στην «Αλλαγή Πορείας» -18 υποψήφιοι/ες σε μόλις 7 μέρες! (Pics)

Ψηφοδέλτιο νίκης!

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, με την παράταξη “Αλλαγή Πορείας”, κερδίζει ολοένα και περισσότερη δυναμική.
Οι πολίτες με τη στήριξή τους αντανακλούν όχι μόνο την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη, αλλά και την επιθυμία τους για να συνεχιστεί η θετική τροχιά του Δήμου.
Από τον Ιανουάριο έχουμε γράψει ότι το ψηφοδέλτιο της «Αλλαγής Πορείας» θα είναι το πιο πλήρες από την ημέρα που δημιουργήθηκε η παράταξη.
Καθημερινά, η «Αλλαγή Πορείας» ανακοινώνει νέες υποψηφιότητες, με τέτοιο ρυθμό, που δεν προλαβαίνουμε να τις δημοσιεύουμε. Μόνο την τελευταία εβδομάδα, έχουν ανακοινωθεί 18 (!) υποψήφιοι και αναμένονται κι άλλοι…
Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις:

Υποδεχόμαστε ακόμα έναν νέο άνθρωπο στην παράταξη των έργων, τον Γιώργο Νάσση. Ο Γιώργος είναι διασώστης σε πλήρωμα Ασθενοφόρων, γνωρίζει από πρώτο χέρι την έννοια της προσφοράς στον συνάνθρωπο, αντιπροσωπεύει την νέα γενιά του τόπου μας και θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί με τον Δήμαρχο των έργων Δημήτρη Καμπόσο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!
Καλή επιτυχία Γιώργο!
Ο Κωνσταντίνος Τσιώρος επιχειρηματίας από τους Μύλους, θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Ο Νίκος Γκικόπουλος είναι μέλος της Τ.Κ. Μύλων και είχε διατελέση Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Λέρνας. Ασχολείται με τον αγροτικό τομέα και ανανεώνει την υποψηφιότητά του με την παράταξη των έργων του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας και οικογενειάρχης. Είναι ιατρός γαστρεντερολόγος και επιστημονικός συνεργάτης ενός εκ των μεγαλυτέρων κέντρων υγείας της Αθήνας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άργος και ειναι εξαιρετικά αγαπητός στην τοπική μας κοινωνία καθως διακρίνεται για την καλοσύνη και την ευγένεια του. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα σταθεί στο πλευρό του Δημάρχου των έργων, Δημήτρη Καμπόσου, με στόχο την προσφορά στον τόπο μας που τόσο αγαπά.Καλη επιτυχία γιατρέ!
Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος ασχολείται με τον αγροτικό τομέα και θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Ο Γιώργος Λάτσης είναι δημοτικός υπάλληλος και εκλεγμένος μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας καθώς και Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αποφάσισε να είναι υποψήφιος με την παράταξη των έργων του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Ο Φάνης Γιολάρης έχει καταγωγή απο το Άργος και είναι Πρόεδρος στο 15μελές του 2ου Λυκείου Άργους! Αγαπάει πολύ τον τόπο του και είναι από εκείνους τους νέους που όλα αυτά τα χρόνια χτυπούσαν την πόρτα του Δημάρχου για να κάνουν προτάσεις και εποικοδομητική κριτική. Ο Φάνης θα είναι υποψήφιος με την παράταξη των έργων του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Ο Ανδρέας Μπάλιος πρώην πρόεδρος της Τ.Κ. Πυργέλας ασχολείται με τον αγροτικό τομέα και συστρατεύεται με την παράταξη των έργων, του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου για τις εκλογές του Οκτωβρίου!
Καλή επιτυχία Ανδρέα!
Η Μαίρη Μπούκουρα έχει καταγωγή από το Άργος είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας και ασχολείται επαγγελματικά με το βόλεϊ. Είναι αρχηγός της ομάδας βόλει γυναικών της Ίριδας και ιδιαίτερα αγαπητή από τις συμπαίκτριες της. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς έχει την διάθεση να προσφέρει από άλλο πόστο στον τοπικό αθλητισμό και όχι μόνο. Την καλωσορίζουμε στην παράταξή μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Ένας ακόμα νέος άνθρωπος προστίθεται στα μέλη της παράταξής μας για να αγωνιστεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ο Αποστόλης Παϊβανάς αντιπρόεδρος της Τ.Κ. Δαλαμανάρας, είναι επαγγελματίας αγρότης και ναυαγοσώστης.
Καλή επιτυχία Αποστόλη!
Η Φωτεινή (Φώφη) Κουκουμέλου, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος της Τ.Κ Δαλαμανάρας, και μητέρα δύο παιδιών, προστίθεται στα μέλη της παράταξής μας “Αλλαγή Πορείας”. Καλή επιτυχία Φώφη!
Ο Γιώργος Καρούτας έχει καταγωγή από την Κόκλα και ασχολείται με τον αγροτικό τομέα. Επέλεξε να στηρίξει με την υποψηφιότητά του την παράταξη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και να δώσει τον δικό του αγώνα στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Καλή επιτυχία Γιώργο!
Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρουστίου “Πλατάνα” Αλέξανδρος Τότσικας είναι συνταξιούχος οικοδόμος, με πλούσιο βιογραφικό στις διοργανώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων και θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου. Καλή επιτυχία Πρόεδρε!
Ο Γιάννης Πούλος είναι αγρότης και έχει καταγωγή από το Κουτσοπόδι. Αναγνωρίζει το έργο που έχει γίνει αυτά τα χρόνια από την παράταξη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και γι’αυτό συστρατεύεται μαζί μας ώστε να προσφέρει κι αυτός για έναν ισχυρότερο Δήμο.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Ο αρχηγός της πιο ιστορικής ομάδας της Αργολίδος, του Παναργειακού μας, ο Νεκτάριος Ρέμος Μαρίνης συστρατεύεται με την παράταξη των έργων του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου για μια ακόμα νίκη στις επερχόμενες εκλογές! Καλή επιτυχία Αρχηγέ!
Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην παράταξη των έργων, μια νέα γυναίκα, δραστήρια και με διάθεση για προσφορά. Η Ελένη(Λένα) Σμυρνιώτη είναι σπουδάστρια βοηθού βρεφονηπιοκόμου και εθελόντρια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους! Θα ενώσει τις δυνάμεις της μαζί με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές! Καλή επιτυχία Λένα!
Ο Ηλίας Πέζος έχει καταγωγή από την Αλέα και τα τελευταία χρόνια είναι Πρόεδρος της Κοινότητας Αλέας. Είναι αγρότης και κτηνοτρόφος στο επάγγελμα και μάχεται καθημερινά για τον τόπο καταγωγής του. Ανανεώνει την υποψηφιότητά του με την παράταξη του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου. Καλή επιτυχία Ηλία!
Η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ και εικαστικός Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου ανανεώνει την στήριξή της στην παράταξη των έργων και θα αγωνιστεί με τον Δημήτρη Καμπόσο για μια ακόμα νικηφόρα πορεία! Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!
.
Διαβάστε ακόμη: Αυξάνει τη δυναμική της η «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου -Οι νέες υποψηφιότητες
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Εκτοξεύτηκαν τα ενοίκια στο Ναύπλιο: Σε απόγνωση όσοι ψάχνουν σπίτι

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!