Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Μαθητές σχολείων και φορείς στο Άργος τίμησαν τους ήρωες του ΄21

Καταθέσεις στεφάνων από μαθητές σχολείων και φορείς για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στο Άργος την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023.
Η Επέτειος της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, τιμήθηκε με την επιβαλλόμενη επισημότητα και λαμπρότητα από τα σχολεία και τους μαθητές στην πόλη του Άργους.
Το πρωί έγινε έπαρση σημαίας στο Ηρώο της Πλατείας του Αγίου Πέτρου, παρουσία των Αρχών της πόλης.
Στην συνέχεια έγινε τελετή στέψης της Αναθηματικής Στήλης από μαθητές Δημόσιων & Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, από Συλλόγους και φορείς του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου και Πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Ν.Γκαβούνος, Δ. Κρίγγος, Μ. Ρέσκος, Χ. Πετσέλης, Θ. Οικονόμου,Γ. Σαρρής, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ. Π. Σκούφης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Αθλητισμού Ν. Δελής, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου και υποψήφιος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ψυχογυιός, η πολιτευτής της Ν.Δ. και δικηγόρος Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, εκπαιδευτικοί, γονείς των μαθητών κα.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
ΔΕΙΤΕ:  Η εξωτική παραλία στο Ναύπλιο που είναι η αγαπημένη των ντόπιων (Vid)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!