ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μαρία Μπάρλα: «Με καθαρή ματιά ζητώ τη θετική σας ψήφο!»

Η Μαρία Μπάρλα υποψήφια με την «Πρωτοβουλία» για έναν σύγχρονο Δήμο 

Η έγκριτη δικηγόρος Μαρία Μπάρλα, μια εκ των πρώτων 50 υποψηφίων που εντάχθηκαν στην «Πρωτοβουλία» του Γιάννη Μαλτέζου, συστήνεται στον κόσμο, ζητώντας να της δοθεί η ευκαιρία να σταθεί δίπλα στα προβλήματά τους και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Η δήλωση της κας Μπάρλα:
«Με καθαρή ματιά, ζητώ τη θετική σας ψήφο!
Ονομάζομαι Μαρία Μπάρλα του Βασιλείου και της Έλλης, είμαι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, παντρεμένη με τον Γιώργο Μπεκιάρη, αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας και μητέρα δύο αγοριών, ηλικίας 13 και 9 ετών. Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Ποινικό Δίκαιο. Μιλάω άπταιστα αγγλικά, καθώς και γερμανικά.
Μετά από 8 έτη μάχιμης δικηγορίας στην Αθήνα, επέλεξα με το σύζυγό μου να επιστρέψω και εγκατασταθώ στο Άργος, την πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και αγαπάμε. Από το 2013 είμαι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και διατηρώ δικηγορικό γραφείο στην πόλη του Άργος.
Μέσα από την πολυετή εμπειρία μου στον χώρο της δικηγορίας και την καθημερινή μου επαφή με τους πολίτες γνωρίζω όχι μόνο τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν, αλλά και το πώς να δίνω λύση σε αυτά.
Πήρα την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ να συνταχθώ δίπλα στον Γιάννη Μαλτέζο και να ασχοληθώ για πρώτη φορά ως υποψήφια σε αυτοδιοικητικές εκλογές, οραματιζόμενη:
– έναν Δήμο, ο οποίος θα διοικείται δημοκρατικά, με δικαιοσύνη, διαφάνεια και αξιοποίηση κάθε δυνατού χρηματοδοτικού εργαλείου.
– έναν Δήμο με κατάλληλες σχολικές υποδομές, κοινόχρηστους χώρους και παιδικές χαρές, φιλικό προς τα άτομα με κάθε είδους αναπηρία.
– έναν Δήμο που θα βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τους όμορους Δήμους, την Περιφέρεια και την κεντρική Διοίκηση.
– έναν Δήμο που θα αναπτύσσεται και πέρα από τα όρια της κεντρικής πλατείας του Άργους, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε τοπική κοινότητα.»

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!