ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μαρία Ράλλη: Μοναδική ατμόσφαιρα και εμπειρία πολιτισμού το Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου

Η μουσική πανδαισία, που διαχύθηκε στους δημόσιους χώρους του Ναυπλίου, την εβδομάδα που μας πέρασε, μέσω της συμμετοχής παγκοσμίου φήμης καλλιτεχνών, της συνεργασίας των μουσικών συνόλων που ευτυχεί να διαθέτει ο Δήμος, με τη σύμπραξη τους και τη διαδοχική τους εμφάνιση σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του 30ου Μουσικού Φεστιβάλ Ναυπλίου, άφησε για μια ακόμη χρονιά το ηχητικό της αποτύπωμα στην πόλη.

Τους ευχαριστούμε όλους για την εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας δουλειά τους, που τιμά πρωτίστως τους ίδιους αφού σε πείσμα της μετριότητας των καιρών μας εκείνοι επιλέγουν την υγιέστερη διέξοδο.

ΔΕΙΤΕ:  Συναγερμός: Εντοπίστηκαν ραδιενεργά απόβλητα στην Αργολίδα

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν με το ΔΟΠΠΑΤ, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα την αντιπεριφέρεια Αργολίδας , την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας , το Λιμενικό σώμα, την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας και ιδιαίτερα το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου , οι οποίοι τιμώντας την πλούσια πολιτιστική παράδοση του τόπου μας συνδράμουν στην ανάδειξη και τον εμπλουτισμό της.

Συγχαίρω, για την εξαιρετική παρουσία, τη Δημοτική μας Φιλαρμονική και όλες τις χορωδίες της πόλης μας , που συνιστούν , εδώ και δεκαετίες, ένα ολοζώντανο και δημιουργικό πυρήνα διαφύλαξης του πολιτισμού μας.

ΔΕΙΤΕ:  Πλησιάζει την κορυφή ο Παναργειακός: Κέρδισε τον Παναιγιάλειο και τις εντυπώσεις! (Vid)

Συγχαίρω τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Μουσικού Φεστιβάλ, Γιάννη Βακαρέλη, ο οποίος, πολλές φορές, έχει αφήσει το αποτύπωμα της ποιοτικής, μουσικής αλλά και οργανωτικής του δεινότητας στην πόλη μας, συγχαίρω επίσης τους καταξιωμένους μουσικούς του 30ου Φεστιβάλ, όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης, την εταιρεία ΦΟΡΜΙΞ, τους συνεργάτες μου, τους υπαλλήλους του Δήμου , (ιδιαίτερα τη Βίκυ , την Σοφία , την Άννα , την Έλλη , τη Μένια ), τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΠΑΤ, τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους, καθώς και όλες και όλους εσάς που συμμετείχατε με την παρουσία σας.

ΔΕΙΤΕ:  Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια για την απόπειρα να ξεβρακώσει τον διαιτητή στο Άργος

Είμαι βέβαιη , πως παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας, του χρόνου θα είστε και πάλι όλοι μαζί εδώ και με το δήμαρχο μας κ. Δημήτρη Κωστούρο να στηρίζει με κάθε τρόπο αυτόν τον σημαντικό θεσμό της πόλης μας , θα ξαναζήσουμε αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα, αυτή τη μοναδική εμπειρία πολιτισμού, στο 31ο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου.

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!