Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Μαραθωνοδρόμοι Αργολίδας | Μονοήμερη εκδρομή & ομαδική εγγραφή στον «Δρόμο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος»

Μονοήμερη Εκδρομή και Ομαδική Εγγραφή μελών και φίλων του συλλόγου μας

Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων προκηρύσσει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 αγώνα δρόμου απόστασης 10χλμ. με την ονομασία «Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Για τον σκοπό αυτό, ο Σύλλογος μας διοργανώνει για τα μέλη του, για φίλους και τους συνοδούς τους, αυθημερόν Εκδρομή και Ομαδική Εγγραφή στα Καλάβρυτα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022.
Για την Ομαδική Εγγραφή εδώ : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVitip_q0oFEYLGHRgVVUyUneNzhMUIMvS2S-app9ETt2yBg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0
H συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι συμμετοχές θα κλείσουν την Τετάρτη 30/11/2022
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι συμμετοχές ενδέχεται να κλείσουν νωρίτερα αν γεμίσει το πούλμαν.
Το κόστος ανά άτομο θα εξαρτηθεί από των αριθμό των συμμετοχών και δεν θα ξεπεράσει τα 15€
Αν πάλι δεν υπάρξει ενδιαφέρον η εκδρομή δεν θα πραγματοποιηθεί.
Ώρες αναχώρησης: Κυριακή 11/12 Άργος: Λαϊκή Αγορά 07:45 Ναύπλιο :parking Hobo (πρώην Μακεδονίτικο) 08:00
Ώρα επιστροφής: Καλάβρυτα 16:00
Ο ανωτέρω αγώνας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ., με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα.
Η διαδρομή του αγώνα είναι με ελαφριά κατωφέρεια και ανωφέρεια συνολικής απόστασης 9.8 χιλιομέτρων. Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 5ο χλμ (σημείο αναστροφής), όπως και στον τερματισμό.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ειδικό γραμματέα του συλλόγου κ. Νικόλαο Σιαχάμη στο τηλέφωνο 6939672096
Εκ του Δ.Σ.

 

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!