Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

«Μας έχουν γραμμένους!»: Σοβαρές καταγγελίες για τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ στα χωριά του πρώην Δήμου Μιδέας

Αγανακτισμένοι κάτοικοι των χωριών του πρώην Δήμου Μιδέας

Αναγκάζονται να τρέχουν σε καφενεία και βενζινάδικα για να παραλάβουν τα γράμματά τους!
Κάτοικοι από τα χωριά της Αγίας Τριάδας, του Ανυφίου και του Πλατανιτίου επικοινώνησαν με το Argolida Planet για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους σχετικά με την εξυπηρέτηση από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, μετά το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Αγία Τριάδα και την αλλαγή του ταχυδρόμου, παρατηρείται σοβαρή αδιαφορία στη διανομή της αλληλογραφίας.

Παράδοση Αλληλογραφίας σε Καφενεία και Βενζινάδικα
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι ο νέος ταχυδρόμος δεν παραδίδει πλέον τα γράμματα στα σπίτια τους, όπως γινόταν μέχρι πρότινος, αλλά τα αφήνει σε καφενεία και βενζινάδικα. Έτσι, οι κάτοικοι αναγκάζονται να αφήνουν τις δουλειές τους και να πηγαίνουν στα εν λόγω σημεία για να παραλάβουν την αλληλογραφία τους.
Προβλήματα για Ηλικιωμένους και Ασθενείς
Το πρόβλημα αυτό επηρεάζει ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους και τα άτομα με προβλήματα υγείας που δυσκολεύονται να μετακινηθούν. Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι οι λογαριασμοί και άλλα σημαντικά έγγραφα παραμένουν στα καφενεία και τα βενζινάδικα, καθιστώντας την πρόσβασή τους δύσκολη για πολλούς.

Ανακοίνωση για Παράδοση στα Κοινοτικά Γραφεία
Πρόσφατα, οι κάτοικοι ενημερώθηκαν ότι η αλληλογραφία θα παραδίδεται στα κοινοτικά γραφεία. Ωστόσο, αυτό το μέτρο δεν φαίνεται να λύνει το πρόβλημα, καθώς οι κάτοικοι συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για την ταλαιπωρία και την αδιαφορία της διοίκησης των ΕΛΤΑ.
Κάλεσμα για Άμεση Δράση
Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση επέμβαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ για την επίλυση του προβλήματος. Είναι αδιανόητο, όπως αναφέρουν, να μην παραδίδονται τα γράμματα και οι λογαριασμοί στα σπίτια τους, ειδικά όταν υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα.

Δηλώσεις Κατοίκων
Ένας κάτοικος δήλωσε: «Η μητέρα μου είναι ηλικιωμένη, πώς θα πάει στο καφενείο να πάρει τους λογαριασμούς;». Άλλος κάτοικος πρόσθεσε: «Μας έχουν ξεχασμένους ή μάλλον… γραμμένους!».
Επίλογος
Αν οι καταγγελίες ευσταθούν, η διοίκηση των ΕΛΤΑ πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της το ζήτημα και να βρει άμεσα λύση, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι κάτοικοι των χωριών του πρώην Δήμου Μιδέας θα λαμβάνουν την αλληλογραφία τους κανονικά και χωρίς ταλαιπωρία.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!