ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεγάλη προσοχή! Αυτή είναι η χειρότερη μέρα του 2022 για καθένα από τα 12 ζώδια

Προσέχουμε για να έχουμε λοιπόν.

Ανάδρομοι πλανήτες, σκληρές όψεις και ενδιαφέρουσες εκλείψεις είναι μόλις μερικά από τα αστρολογικά φαινόμενα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε (και) το 2022, με πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού να επηρεάζονται άμεσα από περισσότερα από ένα από αυτά τα στοιχεία.
Κάποια ζώδια θα ταλαιπωρηθούν λίγο περισσότερο, κάποια άλλα θα… τη βγάλουν λάδι φέτος, όλα όμως ανεξαιρέτως έχουν μία πολύ συγκεκριμένη ημέρα η οποία χαρακτηρίζεται ως η χειρότερη του 2022 για εκείνα.
Τα ευχάριστα είναι πως ακόμα και οι πολύ δύσκολες όψεις, οι οποίες θα προκαλέσουν αναστάτωση, απρόοπτα, ψυχολογικές διακυμάνσεις και εντάσεις στις προσωπικές μας σχέσεις, εξυπηρετούν έναν σκοπό, ακόμη κι αν αυτός δεν είναι άμεσα προφανής.
Αυτή θα είναι η πιο τυχερή μέρα του 2022 για καθένα από τα 12 ζώδια
Διάβασε, λοιπόν, ποια είναι η χειρότερη μέρα του 2022 για το δικό σου ζώδιο σύμφωνα με το elitedaily.com, για να… μην πιαστείς απροετοίμαστη.
Και προσοχή: Δεν λέμε την ημέρα αυτή να κλειστείς στο σπίτι σου και να μην σηκωθείς από τον καναπέ σου, αλλά να φροντίσεις να είσαι λίγο πιο επιεικής με τον εαυτό σου πρωτίστως και έπειτα με τους άλλους.
Κριός
30 Οκτωβρίου
Ταύρος
15 Μαΐου
Δίδυμος
20 Αυγούστου
Καρκίνος
3 Μαρτίου
Λέων
14 Αυγούστου
Παρθένος
10 Μαΐου
Ζυγός
9 Σεπτεμβρίου
Σκορπιός
8 Νοεμβρίου
Τοξότης
28 Ιουλίου
Αιγόκερως
4 Ιουνίου
Υδροχόος
4 Φεβρουαρίου
Ιχθείς
28 Ιουλίου

Πηγή

ΔΕΙΤΕ:  Οι τυχεροί της υπόθεσης: Τα χαρακτηριστικά σημάδια όσων δύσκολα θα κολλήσουν ξανά κορωνοϊό

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!