ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ !

Μεγάλο πανηγύρι απόψε στην Αργολίδα -Συμμετέχουν κορυφαίοι καλλιτέχνες!

Μεγάλο πανηγύρι απόψε στο Βιβάρι Αργολίδας

Το πανηγύρι της Μαραθιάς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της ευρύτερης περιοχής
Μεγάλο πανηγύρι στήνεται απόψε, Παρασκευή 25 Απριλίου, στο Βιβάρι Αργολίδας, το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό του Ναυπλίου, με αφορμή τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής, προσελκύοντας πλήθος επισκεπτών από όλη την ευρύτερη περιοχή.
Πρόκειται για το γνωστό πανηγύρι της Μαραθιάς, που έχει καθιερωθεί ως θεσμός και σημείο αναφοράς για την Αργολίδα.

Γνωστά ονόματα στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Η έναρξη της εκδήλωσης είναι προγραμματισμένη για τις 21:00, ενώ το μουσικό σχήμα περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα της παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής.
Στο γλέντι συμμετέχουν ο Γιάννης Κατσίγιαννης, η Ευτέρπη Λημναίου, η Δήμητρα Μπέκιου, ο Νεκτάριος Κοκκώνης και άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες που υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης.

Ελεύθερη είσοδος – Τα έσοδα για την ενίσχυση της εκκλησίας
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ όπως κάθε χρόνο, τα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν για τις ανάγκες της εκκλησίας της ενορίας, ενισχύοντας το κοινωνικό και πνευματικό έργο της.
Η διοργάνωση του πανηγυριού έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, όχι μόνο για τη διασκέδαση αλλά και για τον κοινωνικό της χαρακτήρα, αποτελώντας μια γιορτή που συνδυάζει παράδοση, μουσική και προσφορά.

Online χρήστες: 231

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Αγγελίες Εργασίας

#Αυτά που... παίζουν!