Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Μεταγραφές στον Μυκηναϊκό! Έκλεισαν Σκαρπέντζος, Χριστόπουλος και Νικολάου

Τρεις νέες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Μυκηναϊκός

Οι περσινοί πρωταθλητές του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ενισχύθηκαν με τον Γιώργο Σκαρπέντζο, τον Σταύρο Χριστόπουλο και τον Δημήτρη Νικολάου.
Ο Μυκηναϊκός θα κατέβει φέτος στο πρωτάθλημα με τον Παναγιώτη Μπαστούνη στον πάγκο.
Οι ανακοινώσεις της ομάδας:

“Η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας για τη νέα σεζόν είναι γεγονός! Καλωσορίζουμε στο Μυκηναϊκό τον Γιώργο Σκαρπέντζο. Ο Γιώργος την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα Μπόρσα, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των ΑΕΚ Άργους, Ατρομήτου Σχινοχωριου, Απόλλωνα Άργους και των Δαναών. Του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία κι αγωνιστικές επιτυχίες!”

“Η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μας είναι ο Σταύρος Χριστόπουλος! Ο Σταύρος την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Κουτσοποδίου , ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Ολυμπιακό Άργους, Πρωτέα, Α.Ο. Σχινοχωριου και Απόλλωνα Άργους. Του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία κι αγωνιστικές επιτυχίες!”

“Η τρίτη προσθήκη στην ομάδας μας για φέτος είναι ο Δημήτρης Νικολάου! Ο Δημήτρης την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα Μπόρσα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, στον Αχιλλέα Φιχτίου, στη Λυρκεία, στον Απόλλωνα Άργους και στον Ατρόμητο Σχινοχωρίου. Του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία κι αγωνιστικές επιτυχίες!”
ΔΕΙΤΕ:  14 προσλήψεις προσωπικού στον Δήμο Επιδαύρου -Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!