Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Μεταγραφή-βόμβα για τη ΝΔ…

Τι σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Οι εκλογές μπορεί να αργούν αλλά ο εκλογικός νόμος και οι διπλές κάλπες προκαλούν «πονοκέφαλο» στη ΝΔ που στόχο έχει την αυτοδυναμία.
Η συνεργασία με τον Κυριάκο Βελόπουλο φαίνεται πως αποτελεί την τελευταία λύση ενώ η Ελληνική Λύση δηλώνει μεν ότι δε θα συνεργαστεί με κανέναν, αλλά ταυτόχρονα κάνει κινήσεις προσέγγισης στην κυβέρνηση.
Εάν όμως η ΝΔ χάσει την αυτοδυναμία για ένα μικρό ποσοστό και για λίγες μόνο έδρες, υπάρχει και το σενάριο… μεταγραφών βουλευτών εκλεγμένων με άλλα κόμματα, σύμφωνα με το news247.gr.
Κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν πως ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρονται σε μεταγραφές βουλευτών από άλλα κόμματα, αλλά πως μέχρι στιγμής έχουν στείλει το μήνυμα πως και στην επόμενη κυβέρνηση θα ενταχθούν πρόσωπα που δεν προέρχονται από την παράταξη της ΝΔ, με στόχο να προσελκύσει το κυβερνών κόμμα ψηφοφόρους και από άλλους χώρους και ειδικά από το κέντρο.
Υπάρχουν όμως για παράδειγμα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, με πρώτο και καλύτερο τον Ανδρέα Λοβέρδο, που συχνά κινούνται πιο κοντά στη γραμμή της κυβέρνησης…

Πηγή


 

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!