ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στη Βουλή: Αρχηγός κόμματος ο Καμπόσος;

Αλλαγή πορείας ετοιμάζεται να κάνει ο Δημήτρης Καμπόσος

Δέχεται συνεχείς πιέσεις για να ιδρύσει κόμμα!
Το επόμενο βήμα στην πολιτική σχεδιάζει ο τ. Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και καθημερινά φουντώνουν τα σενάρια που τον θέλουν αρχηγό κόμματος.

Μπορεί να μην κατάφερε να επανεκλεγεί Δήμαρχος για 4η φορά, παρόλο που τερμάτισε πρώτος στον α’ γύρο, αλλά, πανελλαδικά, στον δεξιό και τον «πατριωτικό» χώρο παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του, η στάση στο ζήτημα του Μακεδονικού και οι «πύρινες» ομιλίες του στα μεγάλα συλλαλητήρια έχουν μείνει στη μνήμη του κόσμου και όλοι γνωρίζουμε πως η φήμη του Δημήτρη Καμπόσου, ειδικά εκείνη την περίοδο, είχε εκτοξευθεί.
Επίσης, η πορεία του στο χώρο της αυτοδιοίκησης και οι σχέσεις του με άλλους δημάρχους είναι αξιοσημείωτη και δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τον επέλεγαν να τους εκπροσωπεί ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.

Ο ίδιος έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά του Δήμου Άργους – Μυκηνών και μάλιστα είχε δηλώσει πως ακόμα και αν εκλεγόταν ξανά, θα ήταν η τελευταία του θητεία. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν έχει αποκλείσει το σενάριο εμπλοκής του με την πολιτική και μάλιστα, όπως ανέφερε προ ημερών, ίσως και με προϋποθέσεις να ασχοληθεί.

Όπως μαθαίνουμε, το τηλέφωνό του δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από πολιτικούς παράγοντες της χώρας, γνωστούς αυτοδιοικητικούς αλλά και απλούς φίλους και υποστηρικτές από όλη την Ελλάδα που του ζητούν να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή

Οι κρούσεις που δέχεται δεν αφορούν όμως μόνο το σενάριο να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εθνικές εκλογές αλλά να τον στηρίξουν έμπρακτα στην ίδρυση κόμματος που θα απευθύνεται στον ευρύτερο δεξιό χώρο.

Ο ίδιος βέβαια κρατάει τα χαρτιά του κλειστά, όμως το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό είναι αρκετά πιθανό, εφόσον έχει παρουσιαστεί κενό στον συγκεκριμένο χώρο και μπορεί να καλυφθεί από ένα σοβαρό και οργανωμένο κίνημα, με επικεφαλής έναν έμπειρο και δυναμικό άνθρωπο που προέρχεται από τα σπλάχνα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Να σημειωθεί πως οι ευρωεκλογές δεν τον ενδιαφέρουν και μάλιστα το έχει ξεκαθαρίσει στον στενό του κύκλο, όμως το σενάριο να ιδρύσει κόμμα και να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδό του στη Βουλή, μπορεί ο ίδιος να μην το επαληθεύει, αλλά το μελετά προσεκτικά.
Και ίσως ήρθε η ώρα να το κάνει!

Ρεπορτάζ: Ιάσονας Μουσταΐρας

ΔΕΙΤΕ:  Ξενώνας στην παλιά πόλη του Ναυπλίου ζητά καμαριέρα

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!