Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η Κορωνίδα Κοιλάδας – Νίκησε τον Δρεπανιακό Αστέρα

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας η Κορωνίδα Κοιλάδας αφού κέρδισε στο γήπεδο της τον Δρεπανιακό Αστέρα με σκορ 1-0.

Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με απουσίες αφού για την Κορωνίδα Κοιλάδας έλειπε ο Στ.Μπάζος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές αφού δεν πρόλαβαν να εκδοθούν τα δελτία. Και από τους φιλοξενούμενους έλειπαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Παναγιώτης Μάουρης και ο Τάσος Διαμαντής όπως επίσης ο Αλεξ Κράκουλι.

Μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 1′ λεπτό όταν ύστερα από λάθος της άμυνας της Κορωνίδας ο Βαμβακάς έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή , έκανε αδύναμο πλασέ και μπλόκαρε ο Αλευράς.

Στο 35′ λεπτό δυνατό σούτ του Αλεξανδρή έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στο 55′ λεπτό ο Διον. Μπασιμακόπουλος με κεφαλιά-οβίδα (φωτό) μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Κορωνίδα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κ.Μπάζου.

Στο 60’λεπτό δυνατό σουτ του Μέγα έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 88΄λεπτό δυνατό σουτ του Αλεξανδρή μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Κορωνίδα Κοιλάδας: Αλευράς, Βάθης, (68′ Αποστόλου), Λάμπρου, Μπασιμακόπουλος, Ελένης, Μέγας, Γιαννακόπουλος, Amarildo Stafa, Σχοινάς, Αλεξανδρής, Κ.Μπάζος.

Δρεπανιακός Αστέρας: Αραμπός, Καζάς, Κάτσης, Καρούτζος, Δ. Γκιαούρης, Μελάνης, Καλλιάνος, Μιχ.Γκιαούρης, Καζάς, (60΄Τζαβάρας), Βαμβακάς, Κυριακίδης, Μερτζάνι.

Πηγή: Sport Ermionida