ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με το Χρυσό Κλειδί τίμησε ο Δήμος Ερμιονίδας την μεγάλη ευεργέτιδα Μαριάννα Βαρδινογιάννη!

Η Ερμιονίδα τίμησε την Μαριάνα Βαρδινογιάννη σε μια σεμνή τελετή!

Ανήμερα της μεγάλης εορτής του πολιούχου του Κρανιδίου, Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, ο Δήμος Ερμιονίδας τίμησε την μεγάλη ευεργέτιδα κυρία Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, απονέμοντάς της το Χρυσό Κλειδί του Δήμου Ερμιονίδας.

Στην σεμνή τελετή που διεξήχθη στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και την κυρία Βαρδινογιάννη, αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο και την προσφορά της και την ευχαρίστησε θερμά για όσα έχει προσφέρει στον τόπο, στην χώρα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ:  Επιπτώσεις μιας ακατάσχετης ουζοποσίας στο Άργος

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αφού ανέγνωσε την απόφαση αυτού, παρέδωσε τον τιμητικό πάπυρο στην κυρία Βαρδινογιάννη.

ΔΕΙΤΕ:  Ληστεία σε βενζινάδικο στη Νέα Κίο: Ο δράστης φόραγε κουκούλα και κράταγε μαχαίρι

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος παρέδωσε το Χρυσό Κλειδί στην μεγάλη ευεργέτιδα, κι εκείνη από την πλευρά της του χάρισε ένα χρυσό στεφάνι ως ανταπάντηση της μεγάλης τιμής που της έκανε ο Δήμος Ερμιονίδας.

Επίσης, η κυρία Βαρδινογιάννη χάρισε από ένα άγαλμα με το σύμβολο του Ιδρύματος «Ελπίδα» στους Προέδρους των Συμβουλίων των Κοινοτήτων Κρανιδίου και Ερμιόνης.

ΔΕΙΤΕ:  Έρχεται στο Ναύπλιο ο Κυμπουρόπουλος

Στο τέλος της εκδήλωσης, μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας Ερμιονίδας παρέδωσαν στην κυρία Βαρδινογιάννη πίνακα ζωγραφικής και εικόνα που έχουν φιλοτεχνήσει αποκλειστικά για εκείνη ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα έχει προσφέρει.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!