ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Με υπογραφή Νίκα η αντικατάσταση του αγωγού στον Βιολογικό Καθαρισμό Άργους – Ναυπλίου

Ο Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε εργολαβική σύμβαση για την αντικατάσταση του αγωγού

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, την εργολαβική σύμβαση για την αντικατάσταση του αγωγού διάθεσης λυμάτων του Βιολογικού Καθαρισμού Αργους –Ναυπλίου, η δαπάνη της οποίας ανέρχεται σε 1.037.757,50 ευρώ.
Η υπογραφή της εν λόγω σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου έγινε σε εφαρμογή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΔΕΥΑ Αργους – Μυκηνών, πέρυσι τον Φεβρουάριο.
Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης μετά την υπογραφή της σύμβασης, “με το έργο αυτό λύνεται ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βιολογικός Καθαρισμός Αργους – Ναυπλίου, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση”.
Επισήμανε δε πως “η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Βιολογικό Καθαρισμό Αργους –Ναυπλίου, η οποία θα έπρεπε να έχει επιλυθεί εδώ και χρόνια, δεν επιτρέπει σε κανέναν να μην σταθεί αρωγός προς όφελος των κατοίκων και μίας περιοχής που είναι από τις πλέον τουριστικές, όχι μόνο της Περιφέρειας αλλά της χώρας”, διευκρινίζοντας ότι με το σκεπτικό αυτό κινήθηκε η Περιφέρεια, η οποία τυπικά δεν έχει στην αρμοδιότητά της τέτοια έργα.
“Γι’ αυτόν το λόγο η Περιφέρεια ανέλαβε το κόστος και προχωρεί στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, το οποίο θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην επίλυση των γενικότερων προβλημάτων που υπάρχουν στην θαλάσσια περιοχή του Αργολικού Κόλπου” κατέληξε ο περιφερειάρχης.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;