Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

«Με χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε και πάλι…» -Η απάντηση του ΑΟ Πυλίου στον Παναργειακό

Η απάντηση του Α.Ο. Πυλίου στην ανακοίνωση του Παναργειακού:
«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ομάδας του Παναργειακού, τέσσερις ημέρες μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Τρία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχουμε φιλοξενήσει ομάδες, οι οποίες έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων και σε αγώνες μάλιστα στους οποίους γνωρίσαμε την ήττα.
Θεωρούμε ότι η ανακοίνωση έχει στόχο μόνο την δημιουργία εντυπώσεων και παραπληροφόρησης. Σ’ ένα μας που το δείξαμε σε Live Streaming για να έχει ο κόσμος παντού εικόνα, μπορεί ο καθένας να ανατρέξει στο βίντεο και να δει τι έχει συμβεί.
Ο ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τραυματίστηκε μέσα στο παιχνίδι σε σύγκρουση με αντίπαλο και μάλιστα εμείς μεριμνήσαμε μαζί με την γιατρό του αγώνα ώστε να του παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και ό,τι άλλο χρειαζόταν.
Για τις κάρτες δε που κάνει λόγο επίσης η ανακοίνωση, οι περισσότερες ήταν στον πάγκο για διαμαρτυρία αφού ο προπονητής κ. Βαζάκας είχε ανοίξει επικοινωνία με τον κόσμο απ’ το 1ο λεπτό.
Ευχόμαστε να είμαστε στην ίδια κατηγορία του χρόνου και με χαρά να σας φιλοξενήσουμε και πάλι στο νησί μας για να μην μένουν αυτές οι εντυπώσεις που ηθελημένα θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν για να κρύψουν τα κακώς κείμενα.»
Σχετική είδηση: Παναργειακός για ΑΟ Πυλίου | «Μας τραμπούκισαν και επηρέασαν τον διαιτητή» (Vid)
ΔΕΙΤΕ:  Αυτή η παραλία είναι το επτασφράγιστο εξωτικό μυστικό της Αργολίδας -Πώς να πάτε! (Vid)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!