ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Μια δυναμική 11αδα νέων υποψηφίων στη «Νέα Εποχή» του Μάκαρη

Ακόμα 11 νέες υποψηφιότητες με τη δημοτική παράταξη του Κωνσταντίνου Μάκαρη ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και πλέον η «Νέα Εποχή» έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 140 υποψηφίους, δημιουργώντας ένα συμπαγές και δυνατό ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο Ναυπλιέων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ακολουθούν οι ανακοινώσεις των νέων υποψηφίων:
Κωνσταντίνος Σταθογιαννόπουλος
Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι,
Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος, αν και δικηγόρος, στην προσπάθειά μου να μοιραστώ μαζί σας τις παρακάτω ιδέες μου: Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω χωρίς να αναφερθώ στον Αριστοτέλη, αποτείνοντας αρχικά τιμή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου φοίτησα στο τμήμα Νομικής και διδάχτηκα τους νόμους και πώς να εμβαθύνω σε αυτούς. Λέει λοιπόν ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά ότι Η πόλη είναι μια φυσική πραγματικότητα.
Απ’ αυτό συνάγεται ότι η πόλη αποτελεί μια φυσική πραγματικότητα και ότι ο άνθρωπος είναι από τη φύση του ζώο πολιτικό, και ότι αυτός που εξαιτίας της φύσης του και όχι εξαιτίας των περιστάσεων ζει εκτός πόλεως είναι είτε φαύλος είτε κάτι καλύτερο από άνθρωπος, όπως ακριβώς είναι και εκείνος που αποδοκιμάστηκε από τον Όμηρο: ο άνθρωπος χωρίς συγγενικούς δεσμούς, χωρίς νομικές δεσμεύσεις και χωρίς σπίτι. Ότι λοιπόν η πόλη είναι μια φυσική πραγματικότητα και πιο σημαντική από το κάθε άτομο είναι φανερό. ∆ιότι, εάν το άτομο δεν είναι αυτάρκες, όταν αποκοπεί από την πόλη, θα βρεθεί στην ίδια μοίρα που βρίσκονται τα άλλα μέρη εν σχέσει προς το όλον, και εκείνος που δεν μπορεί να είναι μέλος μιας κοινωνίας λόγω της αυτάρκειάς του δεν την χρειάζεται την κοινωνία, αυτός δεν είναι μέρος της πόλεως και είναι κατά συνέπεια είτε θηρίο είτε θεός…
Από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο, τον Άρειο Πάγο και σχεδόν όλα τα δικαστήρια της χώρας μέχρι τα χωράφια με τις πορτοκαλιές στην Άρια, τα μανταρίνια και τα λεμόνια στο Δρέπανο, τις ντομάτες, φασόλια, τις μπάμιες χειρότερες όλων, και όλων των κηπευτικών στην Αγία Ελεούσα, το σχολείο μου στα Λευκάκια και μετά στο Ναύπλιο, τα εργοστάσιο της Παμόνας και του Μπάγιερ, τα εστιατόρια, ξενοδοχεία και κάμπινγκ του Τολού όπου έχω δουλέψει , και καμιά δεκαριά δουλειές ακόμα όταν σπούδαζα, ίσως να ήταν μακρύς ο δρόμος. Εμένα δεν μου φάνηκε έτσι καθώς το κίνητρό μου ήταν η γνώση της νομικής επιστήμης και ούτε λογάριασα ως κουραστική τη διαδρομή αυτή.
Η σύζυγός μου Μαρία Συναδινού είναι συμβολαιογράφος, την γνώρισα όταν ήμουν δεκαοχτώ χρονών και αποκτήσαμε με την ευλογία του Θεού τρία παιδιά, προέρχεται από στρατιωτική οικογένεια, είναι γεννημένη στην Καλαμάτα αλλά ζούσε στην Αθήνα, και αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί στο Ναύπλιο, θέλοντας έτσι να προσφέρουμε στα παιδιά μας καλλίτερη καθημερινή ποιότητα ζωής. Αστή ούσα αυτή και εγώ από αγροτική και εργατική οικογένεια, καθώς γνωρίζει τη ζωή και την καριέρα μου, μού είπε ότι έχω καταφέρει να σπάσω τα στερεότυπα, γεγονός που δεν είχα αναλογιστεί μέχρι τότε, καθώς όλη μου η πορεία ήταν για μένα σαν μονόδρομος.
Η πόλη που γεννήθηκα και ζω, το Ναύπλιο καθώς και τα χωριά που μεγάλωσα, Δήμος Ναυπλιέων ήδη, έχουν συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς μου, όντας αρχικά υπερήφανος για την πανέμορφη και ιστορική πόλη μας. Πόλις όμως δεν είναι μόνο τα αρχιτεκτονικά μοναδικά κτίρια, ούτε και τα καταπληκτικά τοπία που την συνθέτουν αλλά και οι δικοί μου άνθρωποι, οι συγγενείς, οι συνεργάτες, οι συνάδελφοι, οι φίλοι, οι γνωστοί ακόμα και οι επισκέπτες που έρχονται εδώ. Έχοντας λοιπόν διανύσει σχεδόν μισό αιώνα ζωής στο Ναύπλιο, η αγάπη μου για την πόλη μας είναι αναμφίβολη και της οφείλω πολλά. Ακόμα θυμάμαι το δέος μου όταν δώδεκα ετών μπήκα για πρώτη φορά στη Βιβλιοθήκη Παλαμήδης και έμεινα άφωνος μπροστά στον όγκο των βιβλίων που είδα, σημειωτέον δε τότε λειτουργούσε και δανειστικό τμήμα βιβλίων.
Μέσα στα χρόνια είδα πολλά να αλλάζουν και η πόλη να μεταλλάσσεται. Σε κάποια σημεία προς το καλύτερο σε άλλα ως καρικατούρα πόλεων που όλοι προσπαθούν να αποφύγουν, πόλεων μη φιλικών στους δημότες τους. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την ασχήμια και την έλλειψη σεβασμού που προέρχονται από την άσκηση της εξουσίας διότι έτσι επηρεάζεται όλη η πόλη. Κι όταν ειδικά η έλλειψη γνώσης καθίσταται προτέρημα στη λήψη ουσιαστικών αποφάσεων που επηρεάζουν το σύνολο τότε ο κίνδυνος της καταστροφής ελλοχεύει. Ποιος είναι αυτός ο αιρετός άρχων που όταν οι επιστήμονες και οι εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες και αρχαιολόγοι ζητούν εξηγήσεις για καταστροφικές παρεμβάσεις, τους γυρίζει την πλάτη και φεύγει; Προσωπικά θίγομαι ως δημότης να με εκπροσωπεί οποιασδήποτε δεν θέλει να ακούσει τα λογικά και επιστημονικά επιχειρήματα για οτιδήποτε έργο επιθυμεί να κάνει καθώς και τις συνέπειες των πράξεων του, λειτουργώντας έτσι αυθαίρετα.
Η κακή άσκηση της διοίκησης, η έλλειψη διαφάνειας, η ιδιοτέλεια ενδεχομένως και η αλαζονεία επηρεάζουν τη ζωή όλων των δημοτών, καθώς οι αναιτιολόγητες πράξεις δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά ως προς τη σκοπιμότητά τους. Προσεγγίστηκα για να ενταχθώ μέσα σε αυτό το κατεστημένο αλλά η απογοήτευση και η διαφορά προσέγγισης στην επίλυση των προβλημάτων στάθηκαν εμπόδιο για να προσπαθήσω να ανταποδώσω αυτά που οφείλω στην πόλη μου.
Στο πρώτο μάθημα Συνταγματικού δικαίου ο καθηγητής μάς δίδαξε από όσα ακούμε να μην πιστεύουμε τίποτα, από όσα βλέπουμε τα μισά και από όσα πιάνουμε όλα. Εξ επαγγέλματος δύσπιστος άρχισα να ερευνώ τις δράσεις του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη, καθώς αναρωτήθηκα για αυτές, Πριν την προσωπική μας συνάντηση δεν είχα καταφέρει να επιβεβαιώσω όλα τα δυσάρεστα που είχα ακούσει, αντίθετα τα στοιχεία συνέκλιναν προς τη βασιμότητα και την αλήθεια των έργων του. Η γνωριμία μας κατέληξε στη συμφωνία συνεργασία μας αφού οι απόψεις μας για τη διοίκηση , την ισότητα, τη δικαιοσύνη και το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Ναυπλιέων ταυτίζονται και συμπερασματικά για ένα Δήμο που εργάζεται προς όφελος των δημοτών καθώς αφενός κανείς από τους δυο μας δεν αποσκοπεί στην εξουσία για την εξουσία ούτε χρειαζόμαστε για βιοποριστικούς λόγους να ενασχοληθούμε με τα κοινά. Ο μοναδικός παράγοντας προσπάθειας και δράσης μας είναι η κοινή μας αγάπη για την πόλη μας, έχοντας αποδείξει την αξία του ο καθένας από εμάς με την πορεία του μέχρι σήμερα.
Η Νέα Εποχή με αρχηγό και Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μάκαρη είναι η παράταξη που θέλει και μπορεί να κάνει το Δήμο Ναυπλιέων μια σύγχρονη πόλη, σεβόμενη απόλυτα το μεγάλο ιστορικό της παρελθόν και να εντάξει όλους τους δημότες στη δυναμική αυτή ανάπτυξη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Με πλήρη σεβασμό σε όλους τους συνδημότες μου ζητώ την στήριξής και την ψήφο σας σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια για να αποκτήσει η Πόλη και όλοι εμείς την θέση που αξίζουμε στην ιστορία, οφείλοντας να σκεφτούμε ότι αυτό που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας θα πρέπει να είναι αντάξιο εκείνου που παραλάβαμε, με Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μάκαρη. Παραφράζοντας το στίχο του Σεφέρη θα πω ότι είναι παιδιά πολλών ανθρώπων τα έργα μας και τα δικά μας έργα θα είναι για εσάς.
Γεώργιος Καζάς
Κατοικώ μόνιμα στο Δρέπανο και η επαγγελματική μου ενασχόληση έχει να κάνει άμεσα με την περιοχή μας.
Έξι μήνες περίπου τον χρόνο είμαι υδρονομέας στον ΤΟΕΒ και τους υπόλοιπους έξι ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες.
Ως εκ τούτου λοιπόν γνωρίζω τα προβλήματα από «πρώτο χέρι». Είτε αυτά αφορούν καλλιέργειες – εσπεριδοειδή είτε αφορούν το νερό. Τα παράπονα των συντοπιτών μου τεράστια και η παρουσία της Δημοτικής Αρχής που όφειλε να είναι παρούσα, δυστυχώς δεν υπάρχει.
Όλοι οι αγρότες της περιοχής παλεύουν από μόνοι τους όσον αφορά την καλλιέργεια, την συγκομιδή και στο τέλος την διάθεση των προϊόντων.
Επειδή λοιπόν η κατάσταση αυτή έχει βαλτώσει και δεν πάει άλλο, πρέπει να δοθεί άμεσα λύση και αυτή δεν είναι άλλη από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται. Αποφάσισα λοιπόν να συμμετέχω σε αυτήν την διαδικασία ενεργά και να συστρατευθώ μαζί του μετά από κάλεσμα που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κων/νος Μάκαρης, πιστεύοντας ότι έχει όλα εκείνα τα εφόδια προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματά μας.
Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη στο ΔΡΕΠΑΝΟ.
Ιωάννης Καρνέζης
Είμαι μόνιμος κάτοικος της κοινότητας των Καρναζαίικων και η δουλειά μου είναι αγρότης. Δυστυχώς η παρουσία της Δημοτικής Αρχής είναι ελάχιστη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και η τοπική παραγωγή να μην έχει την βοήθεια που θα έπρεπε, τα δε άλλα προβλήματα να γιγαντώνονται και να αντιμετωπίζονται εκ των ενώντων.
Για αυτό αποφάσισα να ακολουθήσω έναν νέο άνθρωπο πετυχημένο επιχειρηματία με όρεξη, διάθεση και όραμα να δώσει λύσεις στα προβλήματα μας.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται στην μικρή αλλά όμορφη κοινότητά μας με το
ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη.
Δήμητρα Καμβύση
Έχω γεννηθεί στο Ναύπλιο, έχω μεγαλώσει στο Ναύπλιο και η εργασία μου είναι ελεύθερος επαγγελματίας.
Από μικρή αγάπησα αυτή την Πρωτεύουσα για εμάς πόλη η οποίας συνδυάζει την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά αλλά και το φυσικό κάλλος.
Ανήκω στην νέα γενιά και πιστεύω ότι είναι χρέος μας να αφήσουμε και εμείς το αποτύπωμα μας σε μια κοινή προσπάθεια αναγέννησης του τόπου μας.
Δέχτηκα λοιπόν με μεγάλη χαρά την πρόταση του κ. Κων/νου Μάκαρη, για να είμαι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του, για τις εκλογές που έρχονται.
Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφια μαζί με τον κ. Κων/νο Μάκαρη.
Χρήστος Σιάννας
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και κατοικώ μόνιμα στο Ναύπλιο. Λόγω της φύσης της δουλειάς μου, γιατί είμαι ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, έρχομαι σε επαφή με παρά πολύ κόσμο καθημερινά και γίνομαι αποδέκτης έντονων παραπόνων, για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει όχι μόνο το Ναύπλιο αλλά και ολόκληρος ο Δήμος.
Μπροστά λοιπόν σε αυτήν την πραγματικότητα, αποφάσισα και εγώ να ασχοληθώ ενεργά, προκειμένου να βοηθήσω και εγώ σε μια αναγεννητική προσπάθεια, για αλλαγή σελίδας στα Δημοτικά πράγματα.
Αποδέχτηκα λοιπόν την πρόταση που μου έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κα επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Κων/νος Μάκαρης για συμμέτοχή μου στο ψηφοδέλτιο του.
Θα είμαι και εγώ λοιπόν υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται μαζί με τον κ. Μάκαρη.
Παναγιώτης Δαλιάτσης
Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας ενός τέκνου. Γέννημα Θρέμμα της περιοχής της κοιν. ΜΙΔΕΑΣ. Η περιοχή μας που τόσο πολύ αγαπάμε δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί από την παρούσα Δημοτική Αρχή και εμείς όλοι οι κάτοικοί της νοιώθουμε σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Η αγροτική οδοποιία έχει ξεχασθεί από τον ΔΗΜΟ και οι δρόμοι μοιάζουν σαν βομβαρδισμένο τοπίο.
Ο φωτισμός δεν είναι απλά ελλιπής αλλά στην ουσία δεν υπάρχει. Τα σκουπίδια δε μαζεύονται κάθε δεκαπέντε ημέρες.
Ήλθε όμως μια υποψηφιότητα Δημάρχου η οποία άλλαξε και τα δεδομένα στην «κούρσα» για την Δημοτική Αρχή στις εκλογές που έρχονται για να μου δώσει το ερέθισμα και το κίνητρο συγχρόνως να ασχοληθώ και εγώ για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην όμορφη κοινότητα μας.
Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη και το ίδιο προτρέπω να κάνουν και οι άλλοι συντοπίτες μου.
Πηνελόπη Γαλιακη
Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί ζω και κατοικώ στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας, αλλά και σε μια Πρωτεύουσα πόλη η οποία κουβαλά όλη την Νεότερη Ελληνική Ιστορία της Ελλάδος.
Όμως αυτή η Πόλη, που θα έπρεπε να είχε κάνει άλματα, όσον αφορά την ανάπτυξη της που θα είχε αυτόματα ως συνέπεια και την οικονομική της πρόοδο, κινείται δυστυχώς στον «αυτόματο πιλότο».
Καμιά ουσιαστική παρέμβαση δεν έχει γίνει στις υποδομές της, το οδικό δίκτυο είναι τρισάθλιο και συγκεκριμένα έργα που θα έπρεπε να έχουν γίνει έχουν παραδοθεί στην μανία της φύσης και προκαλούν αλγεινή εντύπωση στους χιλιάδες επισκέπτες όχι μόνο της Πόλεως του Ναυπλίου αλλά και ολόκληρου του Δήμου που παρουσιάζει την ίδια οικτρή εικόνα.
Μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα δεν θα μπορούσα να μείνω ασυγκίνητη και να απαντήσω αρνητικά στην πρόταση που μου έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων/νος Μάκαρης να συμμετέχω και εγώ στον κοινό αγώνα για αλλαγή σελίδας όσον αφορά τα Δημοτικά δρώμενα.
Οφείλω να ομολογήσω ότι εντυπωσιάστηκα από το όραμά του και την φιλοδοξία του ο Δήμος μας να περάσει σε μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και απάντησα Θετικά.
Θα είμαι λοιπόν και εγώ υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Μάκαρη για τις Δημοτικές εκλογές που έρχονται.
Βίκυ Μιχοπούλου
Είμαι μητέρα τριών τέκνων. Κατοικώ μόνιμα στα ΛΕΥΚΑΚΙΑ. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον Τουριστικό Τομέα. Ο προβληματισμός μου είναι έντονος όσον αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινότητας μας από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής. Οδικό δίκτυο σε κακά χάλια, νεκροταφείο και μια σειρά άλλων προβλημάτων.
Για αυτό και εγώ αποφάσισα να αποδεχθώ μια πρόσκληση – πρόκληση για εμένα, να συμμετάσχω σε ένα συνδυασμό, προκειμένου να βοηθήσω και εγώ στην αλλαγή στάσης και νοοτροπίας αντιμετώπισης των προβλημάτων.
Το κάλεσμα έγινε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κων/νο Μάκαρη, ο οποίος και μου εξήγησε όλο το όραμά του για τον Δήμο μας.
Πιστεύω λοιπόν ακράδαντα ότι με την ηγεσία του συγκεκριμένου πετυχημένου επιχειρηματία ο Δήμος θα αλλάξει Σελίδα και θα περάσει σε μια «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».
Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του στα ΛΕΥΚΑΚΙΑ.
Παναγιώτης Κοντός
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιούμαι στην Ασίνη. Μια δημοτική κοινότητα, η οποία δυστυχώς για όσους κατοικούμε σε αυτήν δεν έχει αλλάξει η εικόνα της, ούτε κατ’ελάχιστο τα τελευταία χρόνια.
Ο προβληματισμός λοιπόν για το μέλλον της κοινότητάς μας, με οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθώ κι εγώ ενεργά στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές ,βάζοντας κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σε μια νέα προσπάθεια ανάπτυξης και αναγέννησης όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και ολόκληρου του Δήμου.
Σε αυτή τη προσπάθεια λοιπόν έχω πειστεί απόλυτα ότι ο μόνος που μπορεί να είναι εγγυητής για ένα αισιόδοξο μέλλον, είναι ο γνωστός επιτυχημένος επιχειρηματίας και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης, του οποίου η κοινωνική προσφορά και στον Δήμο αλλά και γενικότερα στην κοινωνία είναι τεράστια.
Θα είμαι λοιπόν κι εγώ υποψήφιος με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Μάκαρη στην Ασίνη.
Κωνσταντίνος Παναγής
Είμαι Ιδιωτικός υπάλληλος, γεννήθηκα και μένω μόνιμα στην ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ. Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να αναπτύσσεται και να ευημερεί για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για όλους τους κατοίκους.
Στο πρόσωπο του κ. Κων/νου Μάκαρη γνωστού, πετυχημένου επιχειρηματία και υποψηφίου Δημάρχου Ναυπλιέων, βρήκα τον άνθρωπο ο οποίος είναι γεμάτος φιλοδοξίες και οράματα για τον ΔΗΜΟ μας, τον πιστεύω απόλυτα για αυτό αποδέχθηκα αμέσως και την πρόσκλησή του να ενταχθώ και εγώ και να βοηθήσω στην προσπάθεια του να κερδίσει τον ΔΗΜΟ.
Για αυτό λοιπόν αποφάσισα να είμαι και εγώ υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται με το ψηφοδέλτιο του στην ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ.
Γρηγόρης Γαβρήλος
Ασχολούμαι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πάνω από τριάντα συναπτά έτη. Κατάγομαι από τον συνοικισμό της ΚΑΝΤΙΑΣ της Δημοτικής Κοινότητας ΙΡΙΩΝ. Μένω μόνιμα σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο ο οποίος δεν έχει αξιοποιηθεί, ούτε κατ΄ελάχιστο στον βαθμό που θα έπρεπε από όλες τις Δημοτικές Αρχές αλλά η εγκατάλειψη σε έργα υποδομών και καθημερινότητας είναι περισσότερο εμφανή τα τελευταία χρόνια.
Για αυτούς λοιπόν τους λόγους αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόσκληση που μου απηύθυνε ο γνωστός και επιτυχημένος επιχειρηματίας Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Μάκαρης για συμμετοχή στον κοινό αγώνα προκειμένου η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» να βρει το ΔΗΜΟ μας σε καλύτερη κατάσταση και με λυμένα τα περισσότερα από τα χρονίζοντα προβλήματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μάκαρη στη Δημοτική Κοινότητα ΙΡΙΩΝ.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;