ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Μικρά μεγάλη Ασία – Πατρίδα αλησμόνητη»: Τιμητική εκδήλωση στη Νέα Κίο


Πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου, η Ημερίδα – Εκδήλωση : Τιμή στους πρόσφυγες της Μικρασιατικής Καταστροφής για τις Κοινότητες Κάτω Παναγιάς του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης & Νέας Κίου Δήμου Άργους Μυκηνών.
Η τιμητική εκδήλωση περιελάμβανε ομιλίες/παρουσιάσεις αφιερωμένες στους πρόσφυγες της Μικρασιατικής Καταστροφής και θεατρικό αναλόγιο με συνοδεία προβολών και ζωντανής μουσικής και τραγουδιών.

Την επιλογή – συγγραφή κειμένων – μαρτυριών έκαναν η κα Πολυξένη Βελένη, Γενική Διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς ΥΠΠΟΑ & ο κος Αστέριος Πελτέκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΚΘΒΕ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας, Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας, τον Επιμορφωτικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Παναγιάς, την ΚΕΔΑΜ και την Επιτροπή Μνήμης Δήμου Άργους-Μυκηνών.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!