ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μιχάλης Μουλλάς: «Έχω δεχτεί πολλή αγάπη από τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω»

Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες, συνοδοιπόροι της ζωής μας σε αυτή την πόλη που είναι το σπίτι μας και η έγνοια μας.
Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται μια μακρά προεκλογική περίοδος που ελπίζουμε να καταλήξει σε αποτελέσματα που μόνο καλό θα φέρουν για όλους μας.
Εν τω μεταξύ η χώρα μας δοκιμάζεται από συνεχείς φυσικές καταστροφές που μας θλίβουν και μας ανησυχούν για το μέλλον. Στην περίοδο αυτή αλλά και σε όλη μου την πορεία προσπάθησα να πορεύομαι με σεβασμό και ευσπλαχνία για το συνάνθρωπο, το διπλανό μου, το φίλο, τον αναξιοπαθούντα, τον αδύναμο. Γιατί και γω βρέθηκα και ίσως ξαναβρεθώ σε αυτή τη θέση… βλέπετε… ρευστά είναι τα ανθρώπινα και οι δοκιμασίες έρχονται για όλους.
Η ψήφος που ίσως μου εμπιστευτείτε θα μου δώσει τη χαρά φυσικά, τη δύναμη αλλά και βαριά ευθύνη να διαθέσω τις δυνάμεις μου για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μου.
Γνωρίζω καλά τι σημαίνει να περνάς δυσκολία… φτώχεια, ανεργία, ασθένεια, πόνο αλλά ευτυχώς δέχτηκα και πολλή αγάπη και στήριξη και αγκαλιά από τους ανθρώπους τούτου του τόπου.
Αυτός ο κύκλος της προσφοράς θέλω να συνεχιστεί και να ανθίσει γιατί νομίζω πως αν κάτι λείπει από την πόλη μας δεν είναι μόνο περισσότερα έργα και χρήματα και πρόοδος και οικονομική ευημερία… αυτά είναι ωραία και επιθυμητά… αλλά προσωρινά.
Αυτό που ξεχάσαμε είναι η ανθρωπιά και το νοιάξιμο. Έχω περίσσευμα τέτοιων δυνάμεων και όρεξη να αναλάβω δράσεις που θα ανακουφίσουν όποιον το έχει ανάγκη.
Η ευκαιρία είναι τώρα για τους νέους ανθρώπους που μαθαίνουν από την εμπειρία των παλιών και έχουν την ορμή και την ενέργεια να τρέξουν ανιδιοτελως. Δόξα τω θεώ με τη στήριξη σας η επιχείρηση μου μου εξασφαλίζει το βιοπορισμό και δεν εξαρτάται από το Δήμο για να ζήσω την οικογένειά μου.
Εύχομαι έναν τίμιο αγώνα σε όλους τους υποψηφίους και στην επαύριο των εκλογών να ενώσουμε τις δυνάμεις μας γιατί η διχόνοια πρέπει να αποτελέσει παρελθόν αν θέλουμε να βελτιώσουμε το μέλλον μας.
Μιχάλης Μουλλάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
του Δήμου Άργους Μυκηνών με την
«Αλλαγή Πορείας – Δ. Καμπόσος»

.

Διαβάστε ακόμη:
Μιχάλης Μουλλάς: Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής, υποψήφιος στον Δήμο Άργους Μυκηνών

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!