Έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Κατοίκων Παλαιάς Πόλης Ναυπλίου
Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Κατοίκων Παλαιάς Πόλης Ναυπλίου σε αίθουσα της Μητρόπολης Αργολίδας.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Τάκης Πασσαλής, παρουσίασε τις δράσεις και τις παρεμβάσεις του συλλόγου από την ίδρυσή του το καλοκαίρι έως σήμερα.

Παρεμβάσεις και συνεργασίες
Ο Σύλλογος έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών και συναντήσεων με θεσμικούς παράγοντες, όπως:
Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και αντιδημάρχους.
Τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας.
Εκπροσώπους συλλόγων και υπηρεσιών.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Παλαιάς Πόλης, με έμφαση σε ζητήματα όπως:
Στάθμευση.
Καθαριότητα.
Ηχορύπανση.
Ωράριο φορτοεκφόρτωσης.
Αστυνόμευση.
Οι συναντήσεις με τους θεσμικούς φορείς της πόλης θα συνεχιστούν, με στόχο την επίλυση των παραπάνω ζητημάτων.
Μουσείο 1821 στην Πλατεία Συντάγματος
Στη συνέλευση συζητήθηκε αναλυτικά το ζήτημα του υπό δημιουργία Μουσείου 1821 στο κτίριο της πρώην Εθνικής Τράπεζας στην Πλατεία Συντάγματος. Το θέμα αυτό αποτελεί προτεραιότητα για τον Σύλλογο, καθώς αφορά την αξιοποίηση ενός εμβληματικού σημείου της Παλαιάς Πόλης, με παράλληλη διατήρηση του ιστορικού και πολιτιστικού της χαρακτήρα.
















































