ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Μουσική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο


Το 2022 είναι μια χρονιά σύμβολο για το Δήμο Ναυπλιέων αφού συμπληρώνονται 200 χρόνια από το κορυφαίο ιστορικό γεγονός της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον οθωμανικό ζυγό.
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, διοργανώνουν συνεχώς δράσεις και εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την Ελληνική Επανάσταση ως κορυφαίο ιστορικό γεγονός με διεθνή διάσταση.
Με την ευκαιρία της διπλής γιορτής της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου διοργανώνουν μουσική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στις 19:00 το βράδυ.
Στην εκδήλωση, η οποία θα πλαισιωθεί από την Παιδική Χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ υπό τη διεύθυνση του κ. Γιάννη Νικολόπουλου, τον Σύλλογο « ΚΥΒΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» και την φιλαρμονική ορχήστρα «Βασίλειος Χαραμής», υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μιχάλη Τετώρου, θα παρουσιαστούν έργα που ύμνησαν τις μέρες της επαναστάσεως του 1821 και αποτέλεσαν σταθμό πολιτιστικής κληρονομιάς για το έθνος μας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;