ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Μπράβο παιδιά! Οι μαθητές του Γυμνασίου Δρεπάνου έβαψαν το Αγροτικό Ιατρείο

Είναι μια εικόνα που κεντρίζει το ενδιαφέρον, η οποία αποτελεί αναμφισβήτητα πηγή εμπνεύσεως και περηφάνιας.
Οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Δρεπάνου, δείχνοντας εθελοντική διάθεση, χάρισαν έναν ξεχωριστό χρωματικό τόνο στο κτίριο που στεγάζει το αγροτικό ιατρείο του Δρέπανου.
Αποδεικνύοντας ότι τα παιδιά δεν είναι απλώς το μέλλον, αλλά και το εδώ και τώρα, αυτοί οι νεαροί άνθρωποι εκπλήρωσαν τον σκοπό τους, κερδίζοντας τον αξιοθαύμαστο σεβασμό και τα θερμά συγχαρητήρια μας.

Ταυτόχρονα, τα εύσημα αξίζουν επίσης στο προσωπικό του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς, και ειδικότερα στη Διευθύντρια του σχολείου, κ. Άννυ Καραίσκου. Είναι αυτοί που αναπτύσσουν τα ταλέντα, αναδεικνύουν τις δυνατότητες και προωθούν τη συμμετοχή των παιδιών σε τέτοιες δράσεις.

Παιδιά, είστε παράδειγμα προς μίμηση. Συνεχίστε να αλλάζετε τον κόσμο γύρω σας με τη δύναμη, τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό σας. Τα έργα που εκτελούνται με αγάπη και εθελοντισμό είναι πάντα αυτά που κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά.
.
→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από ΆργοςΝαύπλιοΕπίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;