ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μυστήριο τροχαίο στο Ναύπλιο: Σμπαράλια το αυτοκίνητο και άφαντος ο οδηγός

Εκτροπή οχήματος σε χαντάκι στην Καραθώνα

Έρευνες από την Τροχαία
Ένα αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε χαντάκι στην περιοχή της Καραθώνας στο Ναύπλιο. Το περιστατικό αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου και το όχημα εντοπίστηκε με σοβαρές ζημιές κοντά στον Άγιο Ιωάννη.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως δεν υπήρχε κανένα ίχνος του οδηγού ή επιβατών στη σκηνή όταν ανακαλύφθηκε το όχημα, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά για την τύχη των επιβαινόντων και τις συνθήκες του ατυχήματος.

Η τροχαία Ναυπλίου έχει κληθεί στο σημείο για να διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος για τυχόν ίχνη και στοιχεία που θα βοηθήσουν να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια της εκτροπής και να εντοπιστεί ο οδηγός του οχήματος.
Η αστυνομία ζητά από τυχόν μάρτυρες που ίσως είδαν το συμβάν ή έχουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην έρευνα, να προσέλθουν για να δώσουν καταθέσεις.

Ταυτόχρονα, οι αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο ο οδηγός να έχει εγκαταλείψει το σκηνικό του ατυχήματος λόγω πιθανών τραυματισμών ή για να αποφύγει τις συνέπειες της πράξης του.

ΔΕΙΤΕ:  Ο Ποντιακός Σύλλογος Αργολίδας στο 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών (Vid)
ΔΕΙΤΕ:  Αργολίδα: Ενοικιάζεται σπίτι στη Νέα Κίο με θέα στη θάλασσα

Ενημέρωση: Αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για την ταυτότητα του οδηγού ή το αν υπήρχαν επιβαίνοντες στο όχημα. Παραμένει άγνωστο επίσης αν υπάρχουν τραυματίες από το συμβάν.
Παρακαλούνται όσοι έχουν πληροφορίες να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Ναυπλίου ή τις τοπικές αρχές.
*Φωτογραφία αρχείου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!