ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Νά γιατί δεν πρέπει να στρώνετε κάθε μέρα το κρεβάτι

Πώς με το να το αφήνετε άστρωτο κάποια πρωινά, λειτουργεί ωφέλιμα για την υγεία

Ας το παραδεχτούμε, το να στρώνουμε κάθε πρωί το κρεβάτι, είναι μία από τις χειρότερες αγγαρείες. Και ας το παραδεχτούμε πάλι, αρκετές φορές το αφήνουμε άστρωτο. Γι’ αυτή την περίπτωση την τελευταία, θα πρέπει να ξέρετε (και να μη νιώθετε και άσχημα) πως δεν πειράζει, αν δεν στρώνετε κάθε μέρα το κρεβάτι σας.
Αντίθετα, αποδεικνύεται και μία ιδιαίτερα ωφέλιμη για την υγεία σας κίνηση. Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Dr. Stephen Pretlove, το να αφήνουμε άστρωτο το κρεβάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά στην υγειά μας. Κι αυτό διότι έτσι φεύγει η υγρασία από τα σεντόνια και το στρώμα.
Συγκεκριμένα, λόγω της σκόνης που αιωρείται στην ατμόσφαιρα, το στρώμα και τα σεντόνια φέρουν διάφορους μικροοργανισμούς, όπως μύκητες, βακτήρια και ακάρεα. Με το να στρώνεις το κρεβάτι σου αμέσως μετά τον ύπνο δεν αφήνεις περιθώριο να «αναπνεύσει».
Επίσης, μην ξεχνάμε πως καθημερινά θα πρέπει να αερίζετε το υπνοδωμάτιο.

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;