ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα έργα στο Δήμο Ναυπλιέων ύψους 7.900.000€

Νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 7.900.000€ ενέταξε η Επιτροπή Αξιολόγησης του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στο Δήμο Ναυπλιέων.

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης εντάσσονται προς χρηματοδότηση στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης» έργα που αφορούν τη δημιουργία χώρου πολλαπλών χρήσεων και αστικών αναπλάσεων στο Δήμο Ναυπλιέων ύψους 7.900.000€ ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα τα δύο υποέργα αφορούν:
Υποέργο 1
Νέο Πολιτιστικό Κέντρο Ναυπλίου
Υποέργο 2
Στο Ναύπλιο περιλαμβάνει τις αναπλάσεις:
1. Πάρκο Ασκληπιού και Ανδριανουπόλεως επί της οδού Ασκληπιού
2. Πάρκο πλησίον Βίλλας Ζυμβρακάκη επί της οδού Ασκληπιού
3. Πάρκο Θεατρικών Σπουδών επί των οδών Βασ. Γεωργίου και Ηρακλέους
4. Ο.Τ 398 στη Νέα Πόλη Κούρτη
5. Ο.Τ. 399 στη Νέα Πόλη Κούρτη
6. Τρίγωνα – Κοινόχρηστοι χώροι πλησίον ΔΕΗ Στην Αγία Τριάδα περιλαμβάνει την ανάπλαση στην Κεντρική πλατεία Αγίας Τριάδας.
Και στο Τολό την ανάπλαση της κεντρικής οδού Μπουμπουλίνας – Σέκερη
Ως Δήμος Ναυπλιέων συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε χρηματοδοτικά εργαλεία, πιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας και δίνοντας μας τη δύναμη να υλοποιήσουμε όλα αυτά τα έργα, αλλά και να διεκδικήσουμε στο μέλλον ακόμα περισσότερα.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος δήλωσε: «Είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για το Δήμο Ναυπλιέων. Το Υπουργείο Εσωτερικών και ο αρμόδιος Αναπληρωτής Υπουργός Στέλιος Πέτσας, ενέκρινε τη χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» του νέου Πολιτιστικού Κέντρου Ναυπλίου καθώς και σημαντικές αναπλάσεις ζωτικής σημασίας σε περιοχές της πόλης του Ναυπλίου, στην Αγία Τριάδα και στο Τολό. Με τη δημιουργία του Πολιτιστικού Κέντρου ευελπιστούμε και θα εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση να αποτελέσει ένα χώρο πολιτισμού βασική συνιστώσα κάθε σύγχρονης Ευρωπαϊκής πόλης έντονης πολιτισμικής δημιουργικότητας και δραστηριότητας στον οποίο θα φιλοξενούνται –μεταξύ άλλων– εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και επιστημονικά συνέδρια. Ενώ οι αναπλάσεις που εγκρίθηκαν αποτελούν όχημα ανάπτυξης για τον τόπο μας, που δίνει τη δυνατότητα να υλοποιηθούν άμεσα έργα που εκσυγχρονίζουν όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου προς όφελος των συμπολιτών μας και οδηγούν το Δήμο Ναυπλιέων στη νέα εποχή».

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!