ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Νέα δημοσκόπηση: Ποιος καρπώνεται το ποσοστό που χάνει η ΝΔ;

Τι δείχνουν τα στοιχεία της Metron Analysis

Σημαντική μεταστροφή των διαθέσεων των ψηφοφόρων της Κεντροαριστεράς για τις επιλογές της κυβέρνησης δείχνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis – Δίχως ανατροπές οι πολιτικοί συσχετισμοί.
Μία ποιοτική τομή στο πολιτικό σκηνικό της τελευταίας τριετίας εμφανίζει η έρευνα της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega, στην οποία περιλαμβάνονται οι αξιολογήσεις των πολιτών και για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.
Απώλειες για ΝΔ, κέρδη για κανέναν
Στα καθαρά ποσοτικά στοιχεία, το κυριότερο εύρημα της δημοσκόπησης είναι η απώλεια της τάξεως των δύο ποσοστιαίων μονάδων για τη ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου (από 36% τον Ιούνιο στο 34% της πρόσφατης έρευνας). Την ίδια στιγμή ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ παρουσιάζουν περιορισμένης έκτασης και σημασίας δημοσκοπικά οφέλη.
Παρότι το στοιχείο αυτό, ωστόσο, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθοριστικό, άλλα ευρήματα της έρευνας τα οποία αφορούν τις διαθέσεις των ψηφοφόρων και κυρίως εκείνων του ΠΑΣΟΚ ως προς τις επιλογές της κυβέρνησης, δείχνουν σημαντικές μεταβολές.

Πηγή


 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;