ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Νέα επιτυχία Κωστούρου! Διεκδίκησε και πήρε την Πλατεία Δικαστηρίων

Η Πλατεία Δικαστηρίων παραχωρήθηκε στον Δήμο!

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας επισκέφτηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 το Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε την παραχώρηση της Πλατείας Δικαστηρίων στον Δήμο Ναυπλιέων.
Ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου Ναυπλιέων γίνεται πραγματικότητα.
Ο περιβάλλων χώρος του Δικαστικού Μεγάρου θα αλλάξει μορφή για να δώσει στην πόλη του Ναυπλίου μια νέα, σύγχρονη και καλαίσθητη εικόνα αναβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ευχαριστώ τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση. Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για το Ναύπλιο γιατί το εμβληματικό κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου βρήκε ώτα ακουόντων.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες αυτοψίες και οι μελέτες για την αναμόρφωση των εξωτερικών χώρων. Με την ολοκλήρωση του έργου η ευρύτερη περιοχή του ιστορικού κέντρου θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι οι Ναυπλιείς με αυτή την εξέλιξη. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων θα είναι η καλύτερη δυνατή.
Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν αποφασιστικά ώστε να προχωρήσει μια διαδικασία που ταλάνιζε για χρόνια την πόλη του Ναυπλίου».
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;