ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Νέα Εποχή»: Έργα βιτρίνας, προχειροφτιαγμένα και επικίνδυνα… Το παράδειγμα του Τολού

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή»

Ήταν αρκετή μια βροχή μέσης έντασης και διάρκειας για να αποδειχτεί ότι το έργο ανάπλασης της οδού Σέκερη όπως κατασκευάσθηκε, πέραν όλων των άλλων ζημιών που προκάλεσε, θα αποτελεί ένα διαρκή κίνδυνο για τις περιουσίες των επιχειρήσεων και τις τουριστικές υποδομές της πόλης.
Η μετατροπή του κεντρικού δρόμου του Τολού σε ποτάμι έτοιμο να ξεχειλίσει πάνω από τις όχθες που ορίζουν τα ρείθρα των πεζοδρομίων, ανέδειξαν μια ακόμα πτυχή της ανικανότητας της απερχόμενης δημοτικής αρχής Κωστούρου που αποδεικνύεται όχι μόνον ανίκανη και σπάταλη αλλά και επικίνδυνη.
Όταν όλοι οι κάθετοι δρόμοι καταλήγουν να στέλνουν τα νερά της βροχής σε ένα δρόμο που του περιορίσαμε το πλάτος χωρίς να προβλέψουμε την ανάγκη αυξημένης απορροής, τότε, με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε πλημμυρικά φαινόμενα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι καπνοί που βγαίνουν από τα φρεάτια επισκεψιμότητας των υπογειοποιημένων καλωδίων, τρομοκρατούν τους κατοίκους που δικαιολογημένα ανησυχούν για το τι άλλο μπορεί να συμβεί. Αποδεικνύεται ότι τα φρεάτια δεν είναι ούτε στεγανά ούτε αδιαβροχοποιημένα και οι καλωδιώσεις μεταφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος δείχνουν να μην είναι από τα προβλεπόμενα ημιστεγανά υλικά.
Θύματα αυτής της κατάστασης θα είναι, από εδώ και πέρα συνεχώς, οι παρόδιοι καταστηματάρχες, η ασφάλεια των κατοίκων και η φήμη του Τολού.
Η μετατροπή της οδού Σέκερη σε Χείμαρρο και τόπο εκπομής καπνών από καλωδιώσεις, πρέπει να σημάνει καμπανάκι του συναγερμού. Πρέπει άμεσα να γίνουν μετατροπές πριν φτάσουμε να θρηνούμε καταστροφές.
Εμείς, η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, θα το θέσουμε σε άμεση προτεραιότητα από την 1η Ιανουαρίου 2024 ως Δημοτική Αρχή.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
Κωνσταντίνος Μάκαρης

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!