ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Νέα λειτουργία του messenger φέρνει τα πάνω-κάτω στα social

Το Facebook εισάγει ένα νέο στοιχείο ασφάλειας για τους χρήστες

Έπειτα από την περσινή αναβάθμιση για μηνύματα που εξαφανίζονται μετά από λίγο στα κρυπτογραφημένα chat του inbox, τώρα η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως θα ενημερώνει με ειδοποίηση τους χρήστες, όταν κάποιος θα τραβήξει screenshot ένα μήνυμα.
Όπως δήλωσε η εταιρεία Meta: «Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κρυπτογραφημένες συνομιλίες και να αισθάνεστε ασφαλείς, για αυτό θέλουμε να σας κρατάμε ενήμερους, κάθε φορά που κάποιος τραβά ένα screenshot των μηνυμάτων που εξαφανίζονται».
Tο Facebook λανσάρει κρυπτογραφημένα μηνύματα και συνομιλίες σε ομαδικά chat, στο E2EE με στόχο την πλήρη ιδιωτικότητα στην επικοινωνία.
Με αυτό το σύστημα, δεν επιτρέπεται ούτε στον πάροχο της υπηρεσίας να αποκρυπτογραφήσει τα δεδομένα.
Το θέμα είναι ένα ότι όταν κάποιος θα επιχειρεί να τραβήξει screenshots τα μηνύματά σας σε ένα E2EE chat, οι υπόλοιποι θα λαμβάνουν αμέσως ειδοποίηση για αυτή του την κίνηση.

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;