ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Νέα ξενοδοχεία θα χτιστούν σε Αργολίδα και Κορινθία


Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Κορινθίων χορήγησε άδεια στην εταιρεία ΟΙΝΟΣ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΚΕ για νέο διώροφο ξενοδοχείο στη Νεμέα.
H Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε την ανέγερση νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων 99 κλινών, εντός ακινήτου εμβαδού 20.579,61 τ.μ., ιδιοκτησίας “SUNNYLAND A.E.” στη θέση “Γούρνιζα” του Δήμου Ναυπλιέων.
Η έγκριση δίδεται διότι από την εν λόγω κατασκευή δεν προκαλείται άμεση ή έμμεση βλάβη στον αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας και στα σωζόμενα κατάλοιπα του μυκηναϊκού φράγματος της Τίρυνθας, δεδομένου ότι το ακίνητο βρίσκεται εκτός και πέραν των ζωνών προστασίας του αρχαιολογικού χώρου και δεν εντοπίσθηκαν ευρήματα (κινητά ή αρχιτεκτονικά κατάλοιπα) κατά τη διάνοιξη δοκιμαστικών τομών από την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας.
Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;