ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέες ειδικότητες στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας των κατοίκων του Δήμου ιδιαίτερα σε περιόδους όξυνσης των κοινωνικών προβλημάτων εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία: τη ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη και τη βραχεία ψυχοθεραπεία.
Οι υπηρεσίες της Ψυχολόγου κα Μαρίας Κολυβά θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ στους χώρους του Δημοτικού Ιατρείου.
Το Γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 9:30 έως τις 14:00 ενώ οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται στο κτίριο του Δημοτικού Ιατρείου, 25ης Μαρτίου 75, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατόπιν ραντεβού, με απόλυτη εχεμύθεια και αυστηρή τήρηση του απορρήτου του ασθενούς.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο επικοινωνίας : 2752099161.
Επίσης, στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων ξεκίνησε να λειτουργεί μια νέα ειδικότητα αυτή του Παθολόγου – Ηπατολόγου από το γιατρό κ. Τάκη Λαμπρόπουλο.
Με ενισχυμένο ανθρώπινο επιστημονικό δυναμικό το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων συνεχίζει τη λειτουργία του προσφέροντας ΔΩΡΕΑΝ μια δέσμη βασικών υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προς τους δημότες και τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.
Στο Δημοτικό Ιατρείο καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να εφαρμόζονται με αξιοπιστία προγράμματα με σκοπό την πρόληψη, την ενημέρωση, την αγωγή υγείας, την έγκαιρη διάγνωση ασθενειών και την αποτελεσματική πρωτοβάθμια περίθαλψη όλων των Δημοτών που έχουν έντονη ανάγκη κοινωνικής προστασίας.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!