ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Νέο ξενοδοχείο στο Ναύπλιο! Εγκρίθηκε επιχορήγηση – Πόσο θα κοστίσει η κατασκευή του

Δώδεκα νέες αποφάσεις για υπαγωγή ισάριθμων επενδύσεων σε ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και μαρίνα, στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων και ενίσχυση με επιχορηγήσεις, εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης και οι αρμόδιες Περιφέρειες.
Τα νέα ξενοδοχεία, οι επεκτάσεις και οι ανακαινίσεις, η μαρίνα και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, θα γίνουν σε Λήμνο, Κάρπαθο, Μονεμβασιά, Ρέθυμνο, Τζιά, Ρόδο, Κυνουρία, Χανιά, Μάνη, Ναύπλιο, Σπάρτη και Άγιο Νικόλαο.
Οι εγκρίσεις με τις επιχορηγήσεις και οι αντίστοιχες αποφάσεις είναι οι πλέον πρόσφατες και όχι των προηγούμενων ετών ή αρκετών μηνών και δημοσιεύονται στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
Αναλυτικά η απόφαση για το Ναύπλιο
“Εγκρίθηκε η υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης «Π. ΣΙΕΡΡΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.» με δ.τ. «FORGTMENOT» στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Δ΄ κύκλος), όπως ισχύει, που αναφέρεται στη Δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας (ΚΑΔ κύριου κλάδου δραστηριότητας: 55.10, Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα) στο Δήμο Ναυπλιέων της Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 333.099,01 € και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 330.166,26 €.
Στο επενδυτικό σχέδιο χορηγείται ενίσχυση με τη μορφή της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, συνολικού ύψους 126.563,73 €, ενώ οι νέες θέσεις εξαρτημένης εργασίας που θα δημιουργηθούν από την υλοποίηση της επένδυσης ανέρχονται σε 2,00 Ετήσιες Μονάδες Εργασίας (Ε.Μ.Ε.).”
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;