ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέο ρεκόρ για το Argolida Planet: 173.000 χρήστες και 513.000 επισκέψεις τον Αύγουστο του 2023

Ο κόσμος μας είναι η δύναμή μας!

Το μέσο μας είναι ανοιχτό σε όλους.
Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ σε βρώμικες λίστες, συνεχίζουμε «χωρίς κόμμα, χρώμα και δόγμα» και μιλάμε τη γλώσσα του απλού κόσμου που μας εμπιστεύεται και μας στηρίζει!
Νέο ρεκόρ επισκέψιμότητας τον μήνα Αύγουστο κατέγραψε το Google Analytics για λογαριασμό του Argolida Planet.
Σύμφωνα με τον επίσημο μετρητή επισκεψιμότητας της Google, τον περασμένο μήνα συνδέθηκαν στον ιστότοπό μας 173.000 χρήστες και καταγράφηκαν συνολικά 513.000 επισκέψεις.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, τα στοιχεία επισκεψιμότητας είναι πάντα διαθέσιμα να τα δείξουμε ζωντανά σε κάθε ενδιαφερόμενο, προκειμένου να μελετήσει ποιο είναι το κοινό μας, το μέγεθός του και τα μέρη από τα οποία μας επισκέπτεται.
Το γεγονός ότι ο συνολικός αριθμός των χρηστών που συνδέεται κάθε μήνα στο Argolida Planet ξεπερνά ακόμα και τον συνολικό πληθυσμό του νομού Αργολίδας, έχει να κάνει με τα θέματα που γίνονται γνωστά σε όλη την Ελλάδα -Viral όπως συνηθίζουμε να λέμε όσοι ασχολούμαστε με το διαδίκτυο-.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά όλους εσάς, τους χιλιάδες αναγνώστες μας που μας εμπιστεύεστε καθημερινά για την ενημέρωσή σας. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να γράφουμε αλήθειες, να διατηρήσουμε και να δυναμώσουμε το μέσο ενημέρωσής μας και να προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
Κλείνοντας, να ξεκαθαρίσουμε ότι το Argolida Planet συνεχίζει σταθερά, όπως είχε υποσχεθεί από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, «χωρίς κόμμα, χρώμα και δόγμα» και επειδή απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, χωρίς να αποκλείει κανέναν. Το ίδιο πράττουμε και για όλες τις επιχειρήσεις που προβάλλονται σε εμάς, το ίδιο θα κάνουμε και για όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν σε εκλογικές αναμετρήσεις.
Είμαστε ένα δημοκρατικό μέσο, υπάρχει πολυφωνία, αρκεί να αποφεύγονται οι ακρότητες και οι ύβρεις και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε.

Όπως έχετε διαπιστώσει, κάνουμε ρεπορτάζ και όχι μόνο copy paste άρθρα και δημοσιεύσεις δελτίων τύπου, προβαίνουμε σε αποκαλύψεις, δεν διστάζουμε να συγκρουστούμε, ούτε υποκύπτουμε στις διάφορες πιέσεις και φυσικά δεν ονειρευόμαστε ένα μέσο ενημέρωσης που θα κρίνεται η επιβίωσή του από συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, κόμματα και καταστάσεις.
Εμείς θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα των εκλογών και για πολλά ακόμη χρόνια. Χάρη σε εσάς που μας δίνετε καθημερινά τη δύναμη να αντέχουμε και να γράφουμε τα σημαντικά νέα του νομού Αργολίδας. Και επειδή απευθυνόμαστε στον απλό κόσμο, γι’ αυτό και συνηθίζουμε να γράφουμε απλά και κατανοητά, γιατί είμαστε με τον κόσμο και μιλάμε τη γλώσσα του. Κι ας μην φαίνεται κάποιες φορές πολύ επαγγελματικό.
Αυτοί είμαστε και δεν μας αρέσει η ξύλινη γλώσσα και η δήθεν δεοντολογία των συστημικών ΜΜΕ (λες και υπήρξε ποτέ), γι΄αυτό και δεν ανήκουμε από επιλογή μας σε διάφορες δημοσιογραφικές ενώσεις, σε κόμματα εξουσίας, η κρατική διαφήμιση πέφτει με το σταγονόμετρο και δεν μπήκαμε ποτέ σε βρώμικες λίστες (π.χ. λίστα Πέτσα), αν και μπορούσαμε.
Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι από τους πρώτους μήνες λειτουργίας μας, δεν έχει περάσει μήνας που να μην έχει καταγράψει το Google Analytics πάνω από 100.000 χρήστες στο ενημερωτικό μας μέσο και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι σας αρέσει η δουλειά μας, άρα μάλλον κάτι κάνουμε καλά!
Σας ευχαριστούμε ξανά, καλό Φθινόπωρο σε όλους!
Εκ μέρους της συντακτικής
ομάδας του Argolida Planet
Ιάσονας Μουσταΐρας

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!