Νέο τουριστικό project στο Ναύπλιο
Επένδυση 20 εκατ. ευρώ από τη Sunnyland
Η Αργολίδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί μια σημαντική τουριστική επένδυση, καθώς η εταιρεία Sunnyland, υπό την προεδρία του Αριστείδη Μπελλέ, ξεκινά την υλοποίηση ενός πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη θέση «Γουρνίζα» του Δήμου Ναυπλιέων. Η επένδυση, ύψους 20 εκατ. ευρώ, έχει ήδη λάβει την έγκριση των αρμόδιων περιβαλλοντικών αρχών.
Χαρακτηριστικά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος
Δυναμικότητα: 208 κλίνες
Δωμάτια και Σουίτες: 74 δίκλινα δωμάτια και 18 junior σουίτες
Επιφάνεια Δόμησης: 4.748 τ.μ.
Τοποθεσία: Περιοχή «Γουρνίζα», Ναύπλιο
Το συγκρότημα θα σχεδιαστεί με στόχο τη διακριτική πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα, καλύπτοντας τις ανάγκες επισκεπτών που αναζητούν υψηλού επιπέδου διαμονή.
Προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς
Κατά τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών, θα υπάρχει επίβλεψη από αρχαιοφύλακες της Τίρυνθας, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα προκληθεί ζημιά σε τυχόν αρχαιολογικά ευρήματα. Σε περίπτωση εντοπισμού αρχαίων, οι εργασίες θα σταματήσουν άμεσα, ενώ θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την προστασία τους.
Μελλοντικά σχέδια της Sunnyland
Η εταιρεία Sunnyland, γνωστή για τη δραστηριοποίησή της στον τομέα του τουρισμού, έχει στα σκαριά και νέο τουριστικό project στην Παλαιά Επίδαυρο. Το συγκρότημα αυτό θα περιλαμβάνει:
Πολυτελείς βίλες
Πισίνες
Χώρους εστίασης
Οφέλη για την περιοχή
Η επένδυση αναμένεται να συμβάλει σημαντικά:
Στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Αργολίδας
Στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας
Στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας