Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Νίκος Βέρτης: Δείτε την καλλονή σύντροφό του – Παντρεύονται σε λίγους μήνες (Pics)

Είναι 5 χρόνια μαζί και τώρα ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Εγώ ξέρω πως έχει μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια με μια πολύ όμορφη κυρία. Δεν το έχει πει κανείς άλλος, τώρα θα με πάρει τηλέφωνο. 5 χρόνια», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, στην εκπομπή του βάζοντάς μας σε πολλές σκέψεις με το τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική ζωή του Νίκου Βέρτη.
Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές των μπουζουκιών με φανατικό κοινό και εκατοντάδες χιλιάδες φανς, παρόλα αυτά το δημόσιο προφίλ του είναι πάντα πολύ μετρημένο και οι εμφανίσεις του πάντα γίνονται με γνώμονα να προστατευτεί η προσωπική του ζωή.
Όπως αναφέρουν πηγές, η σύντροφος του Νίκου Βέρτη είναι η Εμμανουέλα Κουκλινού, το μοντέλο το οποίο πριν μερικά χρόνια είχε απασχολήσει τα Μέσα όταν φωτογραφήθηκε στις εξέδρες του γηπέδου του ΟΦΗ, ούσα οπαδός του συλλόγου, μαγνητίζοντας τα βλέμματα του φωτογραφικού φακού και των χιλιάδων οπαδών της ομάδας.
Λίγα χρόνια μετά η Εμμανουέλα συνεχίζει την πορεία της στο μόντελινγκ και στο πλευρό του τραγουδιστή, με τις φωτογραφίες της να είναι οι καλύτερες αποδείξεις.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ:  Τα «καμάκια» της Αργολίδας ήταν πρωτοπόροι! (Vid)

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!